دلایل اهمیت کارافرینی چه می باشد؟

دلایل اهمیت کارافرینی چه می باشد؟

در این مقاله به بررسی موضوع دلایل اهمیت کارافرینی پرداخته ایم. در ابتدا ضمن ارائه تعریفی از کارافرینی، مهارت ها و وظایف آن را نیز مورد بررسی قرار داده ایم. سپس دلایل اهمیت کارافرینی را تشریح نموده ایم. در ادامه انواع کارافرینی و کارافرینان را توضیح داده ایم . در نهایت نیز تعامل کارافرینی و رشد اقتصادی را بررسی کرده ایم. می توان گفت با مطالعه این مقاله به فهم مناسبی در زمینه موضوع دلایل اهمیت کارافرینی دست خواهید یافت. در آخر می توانید دیدگاه ها و نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

 

مقدمه ای بر دلایل اهمیت کارافرینی

اغلب از کارآفرینی به عنوان موتور محرک اصلی رشد اقتصادی، یاد می‌شود. اما تصویر واقعی پیچیده‌تر است. در واقع کارآفرینی می‌تواند تحت شرایط مناسب و زمانی که افراد به دلایل درست کارآفرین می‌شوند، به رشد اقتصادی دامن بزند. با این حال، این یک راه حل جادویی برای رشد، به ویژه در اقتصادهای کمتر توسعه یافته، نیست. می توان گفت کارآفرینی فرآیند تبدیل یک مفهوم به یک محصول توسعه یافته است. ممکن است رویای کارآفرین شدن یا استخدام در بخش شرکتی را در سر داشته باشید. درک اهمیتی که کارآفرینی دارد می‌تواند به شما در تصمیم‌گیری در مورد مسیر شغلی‌تان کمک کند.  کارآفرینان برای توسعه جامعه و رفاه اجتماعی مهم هستند زیرا محصولات و خدمات آن‌ها منجر به بهزیستی اجتماعی و اقتصادی جوامع، از جمله حمایت از خیریه‌ها می‌شود. انواع مختلف کارآفرینی شامل کسب و کارهای کوچک، شرکت‌های بزرگ، کارآفرینی مقیاس‌پذیر و کارآفرینی اجتماعی است که هر کدام مسیر منحصربه‌فردی برای ایجاد تأثیر در بازارهای مربوطه خود دارند. از سوی دیگر کارآفرینی اجتماعی می‌تواند تلاش کند تا هم سود و هم منافع اجتماعی را به همراه داشته باشد، اگرچه اغلب با نتایج متفاوتی روبرو است.

 

کارافرینی چیست؟

کارآفرینی یک اصطلاح کلی و فراگیر است که به راه‌اندازی یک کسب‌وکار مربوط می‌شود. اما تعریف دقیق آن مدت‌هاست که موضوع بحث بین پژوهشگران و سیاست‌گذاران بوده است. مرکز غیرحزبی کارآفرینی آمریکا اشاره می‌کند: «علیرغم علاقه گسترده به این موضوع و شناخت وسیع اهمیت آن برای اقتصاد، هنوز توافق نظر مشخصی در مورد چگونگی تعریف دقیق کارآفرینی وجود ندارد. “کارآفرین” مشتق انگلیسی کلمه فرانسوی (entreprendre) به معنای متعهد شدن است که دامنه وسیعی برای تفسیر و کاربرد باقی می‌گذارد.» هاوارد استیونسون (Howard H. Stevenson)، که در مدرسه کسب‌وکار هاروارد (HBS) به عنوان “پدر مطالعات کارآفرینی” شناخته می‌شود، آن را “پیگیری فرصت فراتر از منابع تحت کنترل” تعریف کرده است. همانطور که تام آیزنمن، استاد دیگر HBS، توضیح می‌دهد: «”فراتر از منابع تحت کنترل” به معنای محدودیت منابع است. در ابتدای یک سرمایه‌گذاری جدید، بنیانگذاران آن فقط سرمایه انسانی، اجتماعی و مالی خود را کنترل می‌کنند. بسیاری از کارآفرینان به اصطلاح “بوت استرپ” می‌کنند: آنها هزینه‌ها را به حداقل می‌رسانند در حالی که فقط زمان و در صورت لزوم، وجوه شخصی خود را سرمایه‌گذاری می‌کنند.» مرکز توسعه حرفه‌ای استنفورد در دانشگاه استنفورد تعریف نسبتاً ساده‌تری ارائه می‌دهد: «در ابتدایی‌ترین سطح، کارآفرینی به یک فرد یا یک گروه کوچک از شرکا اشاره دارد که در یک مسیر اصیل برای ایجاد یک کسب‌وکار جدید گام برمی‌دارند. یک کارآفرین مشتاقانه به دنبال یک سرمایه‌گذاری تجاری خاص است و این کارآفرین است که بیشترین میزان ریسک مرتبط با پروژه را بر عهده می‌گیرد. به این ترتیب، این شخص در صورت موفقیت پروژه بیشترین سود را نیز خواهد برد.»

بیشتر بخوانید: کارافرین کیست و کار افرینی به چه معناست؟

دلایل اهمیت کارافرینی

مهارت‌ها و وظایف یک کارافرین

در این بخش برخی از مهارت‌ها و وظایف یک کارآفرین آورده شده است:

  • بهره‌برداری بهینه از منابع

برای اطمینان از به حداکثر رساندن سود، یک کارآفرین ممکن است به طور بهینه از منابع موجود خود، اعم از منابع انسانی، سرمایه یا مواد اولیه، استفاده کند.

  • توانایی ریسک‌پذیری

کارآفرینی توانایی و تمایل به پذیرش ریسک در ایجاد خدمات و اقلام جدید در صورت لزوم است.

  • ایجاد اهداف

یک کارآفرین معمولاً اهدافی را برای تحقق تعیین می‌کند و در دیدگاه خود واضح است.

  • کیفیت رهبری

برای تحقق اهداف و مدیریت وظایف مختلف، داشتن ویژگی‌های رهبری ضروری است.

  • ذهن باز

یک کارآفرین معمولاً از ایده‌های جدید استقبال می‌کند و برای رسیدن به پتانسیل خود با موقعیت‌ها سازگار می‌شود.

  • دانش محصول

یک کارآفرین اغلب تمام جنبه‌های محصولی را که قصد فروش آن را دارد، می‌داند.

  • مهارت‌های حل مسئله

یک کارآفرین ممکن است مجبور باشد در یک محیط پرشتاب کار کند و با موقعیت‌هایی روبرو شود که نیاز به تفکر سریع و مهارت‌های حل مسئله دارد.

بیشتر بخوانید: مهم ترین مهارت مورد نیاز کارافرینان استارتاپی چیست؟

 

دلایل اهمیت کارافرینی چیست؟

برای درک اهمیت کارآفرینی، شناخت کار یک کارآفرین ضروری است. خود این اصطلاح از کلمه فرانسوی (entreprendre) به معنای عهده دار شدن گرفته شده است. کارآفرین کسی است که تمام خطرات و مسئولیت‌های مربوط به تشکیل یک کسب و کار جدید را برای کسب سود بر عهده می‌گیرد یا برای آن برنامه‌ریزی می‌کند. در این بخش به بررسی دلایل اهمیت کارافرینی خواهیم پرداخت:

  • ایجاد فرصت های شغلی

کارآفرینان شرکت‌های جدیدی راه‌اندازی می‌کنند که ممکن است به معنای چشم‌اندازهای شغلی بیشتر برای افراد باشد. افرادی که یک کسب و کار جدید را شروع می‌نمایند، معمولاً این فرصت را دارند که برای خود کار کنند و در حین گسترش کسب و کار خود، از سایر کسب و کارها نیز حمایت نمایند. کارآفرینان می‌توانند هم برای خود درآمد کسب کنند و هم دیگران را در فعالیت‌های تجاری خود استخدام نمایند. در نتیجه، کارآفرینی معمولاً در تمام سطوح مشاغل جدیدی ایجاد می‌کند.

  • ایجاد کسب و کارهای جدید

کارآفرینی اساساً مالکیت یک کسب و کار توسط یک فرد است. کارآفرینان می‌توانند اکثریت قریب به اتفاق این شرکت‌ها را به طور کامل خودشان اداره کنند. آن‌ها فرآیندهای عملیاتی خود را که از سایر سرمایه‌گذاری‌های تجاری پشتیبانی می‌نمایند، مونتاژ و هماهنگ می‌کنند. این بخشی است که در آن یک فرد می‌تواند یک ایده تجاری راه‌اندازی نماید که می‌تواند به یک شرکت بزرگ تبدیل شود. همه سازمان‌های بزرگ صنعتی معمولاً به عنوان ابتکارات تجاری کوچک شروع به کار می‌کنند. در هر اقتصادی، کارآفرینی معمولاً طیف متنوعی از ابتکارات را ارائه می‌دهد که منجر به ایجاد کسب و کارهای جدید می‌شود.

  • نوآوری

کارآفرینی توانایی نوآوری است، خواه در یک شرکت تاسیس شده، یک سازمان دولتی یا یک کسب و کار جدید. این فرآیندی است که یا منابع جدید ثروت‌آفرین ایجاد می‌کند یا پتانسیل منابع موجود را برای ایجاد درآمد بیشتر افزایش می‌دهد. کارآفرینی خطوط تولید جدید ایجاد می‌کند و کیفیت محصول، ایده‌ها، فناوری‌ها و بازارها را بهبود می‌بخشد و معمولاً زندگی را هم برای کارآفرینان و هم برای مصرف‌کنندگان آسان‌تر می‌کند.

  • منجر به بهبود استانداردهای زندگی می‌شود

«استاندارد زندگی» اصطلاح یا نظریه‌ای است که شامل مصرف بیشتر انواع محصولات و خدمات در طول یک دوره زمانی است. این معمولاً به اقلام موجود در بازار بستگی دارد. کارآفرینی، به دلیل ماهیت نوآورانه خود، می‌تواند طیف گسترده‌ای از کالاها را در زمینه‌های مختلف ایجاد کند. یک کارآفرین می‌تواند محصولات و خدماتی را متناسب با تقاضای مشتری توسعه دهد، حتی اگر به یک بازار نسبتاً کوچکتر پاسخ دهد. آن‌ها می‌توانند حتی خاص‌ترین نیازها را برآورده نمایند. از آنجایی که کارآفرینی معمولاً مشاغل جدید ایجاد می‌کند و برای یک خانواده درآمدزایی می‌نماید، کارآفرینی می‌تواند به بهبود استاندارد زندگی شما کمک کند.

  • از تحقیق و توسعه پشتیبانی می‌کند

قبل از معرفی یک محصول یا خدمات جدید در بازار، معمولاً بررسی و آزمایش عمیق محصول ضروری است. در نتیجه، یک کارآفرین با سازمان‌ها و مؤسسات تحقیقاتی همکاری می‌کند و بودجه تحقیق و توسعه را تأمین می‌نماید. این اغلب به رونق تحقیق و توسعه کمک می‌کند، که ممکن است منجر به کشف‌های جدید شود.

  • توسعه جامعه را ترویج می‌کند

کارآفرینان می‌توانند به ایجاد وحدت و ایجاد حسن نیت در بین افرادی که اهداف و علایق مشترک دارند کمک کنند. کارآفرینان همچنین ممکن است به تأمین مالی خیریه‌ها یاری رساند. کالاها و خدمات آن‌ها اغلب منجر به بهزیستی اجتماعی و اقتصادی جوامع می‌شود. این معمولاً تغییرات مثبتی مانند کاهش زاغه‌نشینی، بهبود بهداشت، نیروی کار ماهر و زیرساخت‌های بهتر را به همراه دارد. کارآفرینی به طور کلی ثبات جامعه را ارتقا می‌دهد و کیفیت زندگی را بهبود می‌بخشد.

  • منجر به افزایش بهره وری می‌شود

کارآفرینان می‌توانند با ارائه قیمت‌های پایین‌تر و طیف وسیع‌تری از محصولات، کسب و کارهای فعلی را رقابتی‌تر کنند. شرکت‌های موجود ممکن است در استراتژی‌های خود تجدید نظر نمایند، کیفیت محصولات خود را افزایش دهند، هزینه‌ها را کاهش دهند و کارآمدتر شوند. این رقابت اغلب کسب و کارها و افراد را تشویق می‌کند تا به دنبال راه حل‌های جدید برای بهبود خدمات خود باشند و بنابراین، ارزش بیشتری برای پول مشتری ارائه دهند. بنابراین، کارآفرینی ممکن است به شرکت‌های مستقر در بازار کمک کند تا بهره‌وری و عملکرد خود را افزایش دهند.

  • ایجاد ثروت ملی

کارآفرینی معمولاً با ایجاد ثروت و پرداخت مالیات، که عموماً به تولید ناخالص داخلی (GDP) یک کشور می‌افزاید، نقش کلیدی در کمک به اقتصاد ملی کشور ایفا می‌کند. کارآفرینان نه تنها پول خود را سرمایه‌گذاری می‌نمایند، بلکه از بازار نیز پول جذب می‌کنند. آن‌ها از این منابع برای توسعه محصولات یا خدمات منحصر به فرد و گشایش بازارهای جدید استفاده می‌نمایند، که به نوبه خود منجر به رشد اقتصادی می‌شود. این افزایش درآمد می‌تواند به طور قابل توجهی درآمد ملی یک کشور را بهبود بخشد.

  • کمک به رفاه اجتماعی

کارآفرینی همچنین با ایجاد ارتباط و کمک به مردم، انسجام و اصلاحات اجتماعی را به همراه می‌آورد. این امر به تأمین درآمد برای اقشار فقیر و حاشیه‌نشین جامعه کمک می‌کند و به آن‌ها امکان می‌دهد نیازهای اساسی خود را برآورده نمایند. کارآفرینی با فراگیر بودن برای همه افراد بدون در نظر گرفتن تفاوت‌هایشان، اغلب می‌تواند حس تعلق ایجاد کند.

بیشتر بخوانید: مهم ترین ویژگی های کارافرین موفق چیست؟

 

انواع کارافرینی

در این بخش به اختصار انواع مختلف کارآفرینی آورده شده است:

  • کارآفرینی کسب و کارهای کوچک

شرکت‌های کوچک معمولاً اکثریت قریب به اتفاق سرمایه‌گذاری‌های تجاری را تشکیل می‌دهند. کارآفرینانی که کسب و کارهای کوچک راه‌اندازی می‌کنند، اغلب درآمد کافی برای تأمین نیازهای خانواده خود تولید می‌نمایند. این افراد معمولاً سرمایه مورد نیاز خود را شخصاً تأمین می‌کنند یا از دوستان و اقوام وام می‌گیرند. کارمندان معمولاً افراد محلی یا اقوام هستند، به عنوان مثال، بقالی‌های محله، آرایشگاه‌ها و کفش‌فروشی‌ها.

  • کارآفرینی شرکت‌های بزرگ

کارآفرینی در مقیاس بزرگ اغلب با مرحله استارت‌آپ آغاز می‌شود و از طریق توسعه سریع، بلوغ و رشد پیشرفت می‌کند. در این مرحله، شرکت معمولاً مرفه و سودآور است. این نوع کسب و کار معمولاً به دلیل توانایی نوآوری رشد می‌کند. این کسب و کارها ممکن است بر اساس پیشنهاد اصلی خود، محصولات متنوعی را ارائه دهند.

  • کارآفرینی مقیاس‌پذیر

این شرکت‌ها معمولاً با یک ایده منحصر به فرد شروع می‌کنند. آن‌ها یک محصول یا خدمات متمایز ایجاد می‌نمایند که به شرکت کمک می‌کند با گذشت زمان گسترش و پیشرفت نماید. کارآفرینی مقیاس‌پذیر اغلب یک شکاف در بازار را تشخیص می‌دهد و یک راه حل توسعه می‌دهد. به طور معمول، سرمایه‌گذاران خطرپذیر بر اساس تازگی ایده، سرمایه را برای چنین کسب و کارهایی فراهم می‌کنند. چندین شرکت به عنوان استارت‌آپ شروع به کار کرده‌اند و از آن زمان تاکنون رشد کرده‌اند، مانند برنامه‌های تحویل غذا یا شرکت‌های فناوری آموزشی، که نمونه‌هایی از کارآفرینی مقیاس‌پذیر هستند.

  • کارآفرینی اجتماعی

هدف کارآفرینی اجتماعی معمولاً سود رساندن به جامعه و بشریت است. آن‌ها اغلب از محصولات و خدمات خود برای کمک به جوامع یا محیط زیست استفاده می‌کنند. این شرکت‌ها از روش‌های اخلاقی برای موفقیت استفاده می‌نمایند، مانند مصرف‌گرایی آگاهانه و مسئولیت اجتماعی شرکت‌ها. سازمان‌های غیرانتفاعی نمونه‌هایی از کارآفرینی اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: انواع کارافرینی کدامند؟

 

انواع کارافرینان

بسته به سبک کارآفرینی آن‌ها، انواع کارافرینان وجود دارند که در این بخش نیز به معرفی برخی از آن ها خواهیم پرداخت:

  • کارآفرینان نوآور

کارآفرینان نوآور اغلب به ایده‌های منحصر به فرد فکر می‌کنند و آن‌ها را به سرمایه‌گذاری‌های سودآور تبدیل می‌نمایند. این کارآفرینان معمولاً رفتار و اقدامات مردم را تغییر می‌دهند. محصولات، کالاها یا فناوری‌های جدید و هیجان‌انگیز نوآوران ممکن است امکان رشد بازارهای جدید و روش‌های جدید کسب درآمد را فراهم کند. این کارآفرینان معمولاً رهبران شرکتی هستند که سهم قابل توجهی در اقتصاد دارند.

  • کارآفرینان پر تلاش

کارآفرینان پر تلاش عموماً با منابع خود شروع می‌کنند و به جای جمع‌آوری سرمایه برای تأمین مالی شرکت خود، بر کار تمرکز می‌کنند. این کارآفرینان بر شروع کوچک برای رشد بزرگتر در آینده تمرکز دارند. آن‌ها معمولاً خودانضباط هستند و احتمال بیشتری دارد که موقعیت‌های مهم، از راه‌اندازی شرکت خود گرفته تا بازاریابی محصولاتشان را مدیریت کنند.

  • کارآفرینان تقلیدگر

این‌ها کارآفرینانی هستند که ردپای کارآفرینان نوآور را دنبال می‌کنند. تقلیدگران کارآفرینانی هستند که ایده‌های تجاری دیگران را قرض می‌گیرند و بهبود می‌بخشند. آن‌ها دائماً به دنبال راه‌هایی برای بهبود یک محصول برای به دست آوردن مزیت رقابتی در بازار هستند. تقلیدگران اغلب ترکیبی از نوآوران و افراد پر تلاش هستند.

  • کارآفرینان پژوهشگر

کارآفرینان پژوهشگر صاحبان کسب و کاری هستند که معمولاً پس از انجام تحقیقات گسترده در تمام زمینه‌های مرتبط، یک کسب و کار را آغاز می‌کنند. این کارآفرینان معمولاً زمان زیادی را برای توسعه کالاها و تصمیم‌گیری در مورد بهترین گزینه برای کسب و کار خود صرف می‌کنند، زیرا به یک پایه محکم در تمام جنبه‌های محصول نیاز دارند. آن‌ها بیشتر به تحقیقات بازار و توسعه محصول تکیه می‌کنند تا آزمایش یا انگیزه‌های ناگهانی.

  • خریداران

کارآفرینان خریدار عموماً یک استارت‌آپ را پیدا می‌کنند و پتانسیل آن را تعیین می‌کنند. آن‌ها اغلب آن را می‌خرند و بهترین فرد را برای مدیریت و گسترش آن انتخاب می‌کنند. این کارآفرینان معمولاً در خرید کسب و کارهایی که شانس موفقیت بیشتری دارند، متخصص هستند.

دلایل اهمیت کارافرینی

 

چگونه کارافرینان به رشد اقتصادی دامن می‌زنند؟

نوآوری و کارآفرینی بدون شک به رشد اقتصادی کمک می‌کنند و به همین دلیل، حوزه‌ای مورد توجه ویژه برای اقتصاددانان و سیاست‌گذاران در سراسر جهان هستند. با این حال، برخی از پژوهشگران می‌گویند که رشدی که از طریق کارآفرینی ایجاد می‌شود، ممکن است بیش از حد بزرگنمایی شود. برای نمونه، رشد ناشی از فعالیت‌های کارآفرینی به طور یکنواخت در کل اقتصاد رخ نمی‌دهد. مطالعات مربوط به رشد اقتصادی به یک پارادوکس ظاهری اشاره کرده‌اند، علیرغم فراگیری کارآفرینی، نوآوری و ایدئولوژی نوآوری، تنها اندک بوده است. طبق مطالعات دفتر ملی تحقیقات اقتصادی (NBER)، دلیل این امر آن است که نوآوری تأثیرات بسیار متفاوتی بر صنایع دارد و در برخی از بخش‌های اقتصاد تأثیر زیادی دارد اما در بخش‌های دیگر تأثیر کمی دارد.
بر اساس پژوهش‌های علمی، در حالی که به طور کلی مثبت است، ارتباط بین کارآفرینی و بهبود رفاه اجتماعی نیز پیچیده است و تحت تأثیر عواملی مانند جمعیت منطقه‌ای، تراکم کارآفرینی و صنعت خاصی که فعالیت کارآفرینی در آن صورت می‌گیرد، قرار دارد. علاوه بر این، برخی از مطالعات نشان داده‌اند که رشد اقتصادی ممکن است در شرایط خاصی با افزایش نابرابری کلی مرتبط باشد. پژوهشگران می‌گویند که در ایالات متحده، نابرابری درآمد و رشد اقتصادی از دهه ۱۹۷۰ به هم مرتبط بوده‌اند.

یکی از روش‌های جالب برای بررسی کارآفرینی، تقسیم آن به دو دسته کلی است. “کارآفرینی اجباری یا از سر ناچاری” به راه‌اندازی کسب‌وکار توسط افرادی اطلاق می‌شود که فرصت‌های دیگری ندارند. “کارآفرینی فرصت‌طلبانه” ایجاد یک بنگاه در پاسخ به یک فرصت جدید یا فرصتی که قبلاً نادیده گرفته شده است. در کشورهایی که فعالیت کارآفرینی عمدتاً به شکل کارآفرینی از سر ناچاری است، این می‌تواند نشانه‌ای از این باشد که اقتصاد مشاغل یا فرصت‌های دستمزد کافی برای کارگران ایجاد نمی‌کند. پژوهشگران می‌گویند که این ممکن است با رشد کند اقتصادی یا عقب ماندگی کلی توسعه اقتصادی مرتبط باشد. کارآفرینی از سر ناچاری می‌تواند یک شغل جانبی برای فردی باشد که تلاش می‌کند هزینه‌های زندگی خود را تأمین نماید یا راهی برای برآوردن نیازها و اهداف غیر اقتصادی خود باشد.

بیشتر بخوانید: تعریف دقیق کارافرینی چیست؟

 

کارافرینی اجتماعی و پیشرفت اقتصادی

با افزایش توجه به نگرانی‌ها در مورد پایداری، نابرابری و سایر مسائل، برخی از کارآفرینان به پیامدهای اجتماعی فعالیت‌های اقتصادی خود علاقه‌مندتر شده‌اند. به طور خاص، افزایش آگاهی اجتماعی در بین برخی از کارآفرینان منجر به تلاش‌های زیادی برای استفاده از اصول کارآفرینی برای ایجاد جهانی عادلانه‌تر و پایدارتر شده است. کارآفرینی اجتماعی، که به عنوان یک مفهوم از دهه ۱۹۵۰ وجود داشته است، به طور فزاینده‌ای رایج شده است. این اصطلاح دسته‌ای از کارآفرینی را توصیف می‌کند که می‌تواند، در برخی موارد، هم به دنبال سودآوری باشد و هم مشکلات اجتماعی را حل نماید. این نوع کارآفرینی زمانی که هر دوی این اهداف را به طور همزمان دنبال می‌کند، با مدل معمول غیرانتفاعی متفاوت است.
از منظر عدالت اجتماعی، که جهانی با حقوق برابر و دسترسی به فرصت‌ها را ارزشمند می‌داند، تکیه یک سیستم اقتصادی بر کارآفرینی هم مزایا و هم معایبی دارد. از نظر تئوری، کارآفرینی با آگاهی اجتماعی فرصتی برای ایجاد راه حل‌هایی برای جوامع به حاشیه رانده شده ارائه می‌دهد و انگیزه‌های کارآفرینان اجتماعی در سراسر جهان معمولاً از تمایل واقعی برای حل مشکلات جدی ناشی می‌شود. با این حال، مهم است که توجه داشته باشیم که گاهی اوقات تلاش برای حل مشکلات ساختاری اساسی منجر به نتایج مبهم می‌شود. انگیزه‌های دوگانه سود و خیر اجتماعی می‌توانند گاهی اوقات با هم تضاد داشته باشند.

 

تفاوت بین صاحب یک کسب‌وکار کوچک و یک کارافرین چیست؟

به طور کلی، کسب‌وکارهای کوچک بر محصولات و خدمات موجود تمرکز می‌کنند، در حالی که کارآفرینان به دنبال معرفی محصولات و خدمات جدید هستند. با این حال، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک می‌توانند به روش خود کارآفرین باشند و کارآفرینان نیز ممکن است در نهایت به صاحبان کسب‌وکار کوچک تبدیل شوند اگر ایده آنها مورد استقبال قرار گیرد.

 

نتیجه گیری:

رابطه بین کارآفرینی و رشد اقتصادی پیچیده است و بسته به سطح توسعه اقتصادی کشورها می‌تواند متفاوت باشد. در اقتصادهای بسیار توسعه یافته، کارآفرینان می‌توانند رشد را تسریع کنند، در حالی که در اقتصادهای کمتر توسعه یافته ممکن است تأثیر مثبت کمتری داشته باشند. برخی از تلاش‌های کارآفرینانه، که اغلب به عنوان کارآفرینی اجتماعی از آنها یاد می‌شود، نویدبخش نوآوری‌های جدیدی هستند که به مشکلاتی مانند نژادپرستی ساختاری و … می‌پردازند و احتمالاً در عین حال سود نیز کسب می‌کنند.

جهت ارتقاء سطح کیفی مقالات و تکمیل مباحث مربوط لطفا نظرات و دیدگاههای خود را در پایان این مقاله درج کنید، همچنین چند مقاله مرتبط با موضوع دلایل اهمیت کارافرینی برای مخاطبان سایت شریف استراتژی به اشتراک گذاشته شده است. شما میتوانید با ارائه درخواست مشاوره از طریق ارسال فرم، مشاوره رایگان در خصوص کسب و کار خود دریافت نمایید. پس از ارسال درخواست، کارشناسان شریف استراتژی در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

0 پاسخ
دیدگاه خود را ثبت کنیدتمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *