کارافرینی نواورانه چیست؟

کارافرینی نواورانه چیست؟

در این مقاله به بررسی موضوع کارافرینی نواورانه پرداخته ایم. در ابتدا ضمن ارائه تعریفی از نواوری و کارافرینی، کارافرینی نواورانه را نیز مورد بررسی قرار داده ایم. در ادامه انواع کارافرینی و دلایل اهمیت کارافرینی نواورانه را مطرح نموده ایم. سپس ویژگی های کارافرینان نواور و مهم ترین نکات برای تبدیل شدن به آن را تشریح نموده ایم. در نهایت نیز مهم ترین و کلیدی ترین مزایای کارافرینی نواورانه را بررسی کرده ایم. در واقع می توان گفت با مطالعه این مقاله به فهم مناسبی در زمینه موضوع کارافرینی نواورانه دست خواهید یافت. در آخر می توانید دیدگاه ها و نظرات خود را با دیگران به اشتراک بگذارید.

مقدمه ای بر کارافرینی نواورانه

به گفته دیفنباخر، یک تمایز کلیدی در مولفه ریسک مرتبط با کارافرینی نهفته است که لزوماً در خود نوآوری وجود ندارد. مطمئناً، یک استراتژی نوآوری باید به خوبی تعریف شده و دارای مدیریت و اجرای مؤثر باشد. اینها موضوعات کلیدی هستند که باید برای حمایت از تولید ایده‌های جدید و به واقعیت رساندن آنها برنامه‌ریزی شوند. سپس با استفاده از نوآوری به عنوان یک کاتالیزور، می‌توان از فرصت‌های کارافرینی استقبال کرد و به شرکت‌ها اجازه داد تا مزیت رقابتی کسب کنند، با تغییرات بازار سازگار شوند و به رشد پایدار دست یابند. در واقع کارآفرینی برای رشد اقتصاد، ایجاد شغل و بهبود کیفیت زندگی ضمن انطباق با نیازهای مدرن جامعه مهم است. کارافرینی نواورانه می‌تواند ایده‌هایی را ارائه دهد که به رشد کسب‌وکارهای جدید و موجود، توسعه محصولات برای بهبود جوامع محلی و تشویق تغییر برای ارتقای تجربه مشتری کمک می‌کند. نوآوری یک جزء اصلی کسب‌وکارهای موفق است، بنابراین درک مفهوم آن سودمند است. در این مقاله، ما بررسی می‌کنیم که کارافرینی نواورانه چیست، چرا مهم است و نکات مفیدی برای تبدیل شدن به یک کارآفرین نوآور ارائه می‌دهیم.

کارافرینی چیست؟

کارآفرینی فرایند ایجاد، توسعه و مدیریت یک کسب و کار جدید با هدف کسب سود و ارزش آفرینی است. کارآفرینان افرادی هستند که با شناسایی فرصت‌ها، نوآوری و پذیرش ریسک، کسب و کارهای جدیدی راه‌اندازی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: تعریف دقیق کارافرینی چیست؟

نواوری چیست؟

نوآوری به ایجاد ایده‌های جدید توسط یک فرد یا سازمان، مانند محصولات جدید، فرآیندهای محل کار و ارتقاء خدمات یا محصولات موجود اشاره دارد. در تجارت، نوآوری می‌تواند باعث رشد شود، به اطمینان از رقابت سازمان با روندهای جدید بازار کمک کند و سودآوری ایجاد نماید. پیاده‌سازی ایده‌های نوآورانه می‌تواند به یک کسب‌وکار کمک کند تا به یک سازمان موفق در صنعت خود تبدیل شود.

کارافرینی نواورانه

کارافرینی نواورانه چیست؟

کارافرینی نواورانه، عمل ایجاد ایده‌های تجاری جدید با هدف کسب سود، کمک به جامعه و دستیابی به اهداف شرکت است. کارآفرینان نوآور مدل‌های کسب‌وکار را برای شناسایی و رفع نیازهای یک سازمان و بهبود رقابت‌پذیری آن‌ها در بازار توسعه می‌دهند. اکثر کارآفرینان از ایده‌های نوآورانه برای کمک به ایجاد این مدل‌های کسب‌وکار یا ایجاد ارتقاء در مدل فعلی خود استفاده می‌کنند. آن‌ها می‌توانند از این انگیزه برای طراحی استراتژی‌های نوآورانه برای موفقیت کسب‌وکار استفاده کنند.

بیشتر بخوانید: کارافرین کیست و کار افرینی به چه معناست؟

انواع کارافرینی

انواع مختلفی از کارآفرینی و کارافرینان در کسب‌وکار وجود دارد، از جمله:

  • کارآفرینان اجتماعی

این نوع کارآفرین اغلب هدفش حل مشکلات جامعه با محصولات یا خدمات خود است. این محصولات می‌توانند توسعه‌های مثبتی را در رفتارهای جامعه ترویج کنند. کارآفرینان اجتماعی اغلب موفقیت را در بهبود جامعه خود اندازه‌گیری می‌کنند تا موفقیت در سود.

  • کارآفرینان استارتاپی

کارآفرینان استارتاپی یک محصول یا خدمت منحصربه‌فرد را در یک صنعت نوآوری می‌کنند. برای ارتقای موفقیت در کسب‌وکار استارتاپی خود، ممکن است از استراتژی‌های بازاریابی نوآورانه برای حفظ مشتریان استفاده کنند. این می‌تواند شامل ایجاد استراتژی‌هایی برای ارائه تجربیات مشتری استثنایی در طول خرید یا استفاده از محصول باشد.

  • کارآفرینان سازمانی

کارآفرینان سازمانی ممکن است از نوآوری برای توسعه ایده‌های جدید برای شرکت‌هایی استفاده کنند که سال‌ها در تجارت بوده‌اند. این می‌تواند به یک کسب‌وکار سازمانی کمک کند تا در بازار خود مرتبط و رقابتی باقی بماند. کارآفرینان سازمانی با ایجاد استراتژی‌هایی برای ترکیب فناوری‌ها و سیستم‌های جدید در مدل کسب‌وکار خود، به کسب‌وکارها یا شرکت‌های سازمانی کمک می‌کنند تا با تغییرات بازار سازگار شوند. آن‌ها از ایده‌های نوآورانه خود برای ارتقاء محصولات یا خدمات فعلی برای ایجاد تجربیات کاربری مثبت و حفظ پایگاه مشتری گسترده خود استفاده می‌کنند.

  • کارآفرینان نوآورانه

این نوع کارآفرینی با ارائه ایده‌ها، محصولات یا خدمات کاملاً جدید و متفاوت همراه است که منجر به ایجاد بازارهای جدید یا تغییر در بازارهای موجود می‌شود.

بیشتر بخوانید: انواع کارافرینی کدامند؟

چرا کارافرینی نواورانه مهم است؟

داشتن کارافرینی نواورانه برای شناسایی روندهای جدید و تقاضای بازار مهم است. این به یک شرکت کمک می‌کند تا کالاها یا خدمات جدیدی تولید نماید که برای مخاطبان هدف جذاب باشد. برای اینکه یک کسب‌وکار با روندهای جدید در صنعت خود سازگار شود، ممکن است به ایجاد محصولات، خدمات یا توسعه برند به‌روز شده برای حفظ ارتباط خود ادامه دهد. در ادامه مهم ترین دلایل اهمیت کارافرینی نواورانه را مورد بررسی قرار خواهیم داد:

  • رشد و توسعه اقتصادی:

کارآفرینی نوآورانه با ایجاد کسب‌وکارهای جدید، فرصت‌های شغلی نوظهوری را به وجود می‌آورد و به کاهش نرخ بیکاری کمک می‌کند. این امر به نوبه خود باعث افزایش درآمد افراد و بهبود سطح زندگی آن‌ها می‌شود. نوآوری در فرآیندها، محصولات و خدمات منجر به افزایش کارایی و بهره‌وری می‌شود. کارآفرینان نوآور با ارائه راهکارهای جدید، استفاده بهینه از منابع را ممکن می‌سازند و به رشد تولید ناخالص داخلی (GDP) کمک می‌کنند. کارآفرینی نوآورانه با خلق محصولات و خدمات جدید و بهبود یافته، ارزش افزوده ایجاد می‌کند. این ارزش افزوده می‌تواند به صورت سود برای شرکت، درآمد برای کارکنان و منفعت برای مصرف‌کنندگان ظاهر شود.

  • پیشرفت فناوری و نوآوری:

 کارآفرینی نوآورانه موتور محرک توسعه و تجاری‌سازی فناوری‌های جدید است. کارآفرینان با به‌کارگیری دانش و فناوری‌های نوین، محصولات و خدماتی را ارائه می‌دهند که می‌توانند صنایع را متحول کنند. ورود کسب‌وکارهای نوآورانه به بازار، رقابت را افزایش می‌دهد و شرکت‌های موجود را به نوآوری و بهبود مستمر ترغیب می‌کند. این پویایی در نهایت به نفع مصرف‌کنندگان و کل اقتصاد خواهد بود.

  •  حل مشکلات و بهبود کیفیت زندگی:

کارآفرینان نوآور اغلب به دنبال حل مشکلات موجود در جامعه از طریق ارائه راهکارهای خلاقانه و نوآورانه هستند. این راهکارها می‌توانند در زمینه‌های مختلفی مانند بهداشت، آموزش، محیط زیست و حمل و نقل باشند. نوآوری منجر به بهبود کیفیت، کارایی و دسترسی‌پذیری محصولات و خدمات می‌شود و در نتیجه کیفیت زندگی افراد را ارتقا می‌بخشد.

  • ایجاد مزیت رقابتی:

نوآوری به کسب‌وکارها کمک می‌کند تا محصولات و خدمات منحصربه‌فردی ارائه دهند و از رقبا متمایز شوند. این تمایز می‌تواند منجر به جذب مشتریان بیشتر و کسب سهم بازار بالاتر شود. شرکت‌های نوآور آمادگی بیشتری برای مواجهه با تغییرات بازار و نیازهای مشتریان دارند و می‌توانند به سرعت خود را با شرایط جدید وفق دهند.

بیشتر بخوانید: مهم ترین ویژگی های کارافرین موفق چیست؟

 

 

کارافرینان نواور چه ویژگی‌هایی دارند؟

برخی از کارآفرینان نوآور موفق دارای ویژگی‌های شخصیتی خاصی هستند که به روش‌های تفکر نوآورانه آن‌ها کمک می‌کند. ویژگی‌های شخصیتی برای یک کارآفرین نوآور موفق می‌تواند شامل موارد زیر باشد:

  • آن‌ها صبور هستند

صبر برای کارافرینی نواورانه مهم است زیرا توسعه ایده‌های تجاری جدید یا شروع یک کسب‌وکار ممکن است زمان ببرد. کارآفرینان نوآور باید در تمام فرآیندهای مربوط به کارآفرینی، از جمله ارائه ایده‌های جدید، طراحی ایده‌های جدید و بازنگری ایده‌ها پس از دریافت انتقاد از همکاران، صبور باشند.

  • آن‌ها فعال هستند

افراد فعال اغلب سعی می‌کنند با استفاده از ایده‌های نوآورانه در مدل کسب‌وکار یا محصولات خود، راه حلی برای چالش‌های مالی یا سازمانی پیدا کنند. آن‌ها اغلب اقدامات بیشتری برای اطمینان از موفقیت در ایده تجاری جدید خود انجام می‌دهند. نمونه‌هایی از فعال بودن می‌تواند شامل گذراندن دوره‌های اضافی برای توسعه مهارت‌ها، ایجاد راه حل برای موانع قبل از وقوع آن‌ها و درخواست بازخورد برای بهبود ایده‌هایشان باشد.

  • آن‌ها ارتباط‌کنندگان عالی هستند

کارآفرینان از مهارت‌های ارتباطی برای اطلاع‌رسانی ایده‌های نوآوری به شرکت‌ها و توزیع برنامه‌ها به تمام کارمندانی که روی یک محصول کار می‌کنند، استفاده می‌نمایند. آن‌ها همچنین از مهارت‌های ارتباطی برای شبکه‌سازی با دیگران در صنعت خود برای گسترش آگاهی از برند و پایگاه مصرف‌کننده خود استفاده می‌کنند.

  • آن‌ها مصمم به یافتن راه حل برای چالش‌ها هستند

کارآفرینان ممکن است قبل از رسیدن به موفقیت مجبور به غلبه بر چالش‌های زیادی شوند. چالش‌ها می‌تواند شامل تغییرات بازار یا تحقیقات جدید در مورد مسائل جهانی باشد. آن‌ها اغلب محصولات نوآورانه‌ای ایجاد می‌کنند که مسائل را حل می‌کند یا نیازهای بازار را برآورده می‌نماید.

  • آن‌ها با تغییر مشکلی ندارند

انعطاف‌پذیر و سازگار بودن به عنوان یک کارآفرین برای ادغام روندهای متغیر بازار در برنامه‌های تجاری مهم است. کارآفرینان معمولاً می‌توانند با این تغییرات سازگار شوند تا محصولات را به‌روز کنند تا محصول همچنان در بازار خود رقابتی باشد.

بیشتر بخوانید: کارافرینی اجتماعی چیست؟

چگونه می‌توانید مهارت‌های کارافرینی نواورانه را توسعه دهید؟

کارآفرینان نوآور در حین ایجاد ایده‌هایی برای محصولات، مدل‌های کسب‌وکار و فرآیندها از انواع مهارت‌های نوآوری استفاده می‌کنند. نمونه‌هایی از مهارت‌های نوآوری شامل حل مسئله، طراحی و تفکر استراتژیک است. می‌توانید این مهارت‌ها را با استفاده از این نکات توسعه دهید:

  • در یک کارگاه نوآوری شرکت کنید
  • یک دفترچه یادداشت مخصوص برای نوشتن ایده‌های جدید برای محصولات یا فرآیندهای تجاری داشته باشید
  • برای مشورت با سایر کارآفرینان در رویدادهای شبکه‌سازی شرکت کنید
  • از خودتان سؤالاتی بپرسید مانند “چگونه می‌توانم این محصول یا تجربه را بهتر کنم؟”
  • به دنبال پروژه‌های جدید در محل کار باشید تا مهارت‌های تفکر نوآورانه خود را به چالش بکشید

بیشتر بخوانید: مهم ترین چالش های کارافرینی چیست؟

نکاتی برای تبدیل شدن به یک کارافرین نواور

اگر به دنبال تبدیل شدن به یک کارآفرین نوآور هستید، نکات زیر را در نظر بگیرید:

  • ایجاد یک برنامه مالی

یک برنامه مالی می‌تواند به شما در آمادگی برای هرگونه موانع مالی که ممکن است در حین ایجاد یک محصول، کسب‌وکار یا خدمات جدید رخ دهد، کمک کند. زمینه‌های نیاز مالی در کسب‌وکار خود را شناسایی نمایید تا تصمیم بگیرید کدام برنامه ممکن است بیشترین سود مالی را به همراه داشته باشد. یک برنامه مالی ممکن است شامل دریافت سرمایه‌گذاری، گرفتن وام یا استفاده از حساب پس‌انداز شرکت باشد.

  • شبکه‌سازی

یک کارآفرین اغلب برای ایجاد ارتباطات شخصی در صنعت خود با دیگران در تجارت ارتباط برقرار می‌کند. آن‌ها ممکن است در رویدادهای شبکه‌سازی شرکت کنند تا با افرادی ملاقات کنند که می‌توانند در جنبه‌های خاصی از یک کسب‌وکار، از جمله تأمین‌کنندگان، سرمایه‌گذاران یا سایر متخصصان در زمینه‌ای که ممکن است بخواهند با آن‌ها کار کنند، به آن‌ها یاری رسانند. این می‌تواند به یک کارآفرین کمک کند تا دانش خود را در مورد رشد صنعت گسترش دهد و مهارت‌های جدید را از سایر متخصصان بیاموزد تا با موفقیت یک محصول نوآورانه ایجاد کند.

  • پذیرش بازخورد سازنده

کارآفرینان ممکن است ایده‌هایی را برای مدیران اجرایی ارائه دهند، کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کنند یا محصول خود را برای موفقیت ایجاد نمایند. مدیران اجرایی یا مصرف‌کنندگان می‌توانند ایده‌های دیگری را برای بهبود تجربه آن‌ها با محصول یا کسب‌وکار شما ارائه دهند، بنابراین مهم است که از بازخورد استقبال کنید و از آن برای نوآوری استفاده کنید. بازخورد سازنده همچنین می‌تواند بینشی در مورد نیازهای مصرف‌کننده یا روندهای تجاری ارائه دهد تا به یک کارآفرین کمک کند محصولی را طراحی کند که از روندهای فعلی فراتر رود.

بیشتر بخوانید: شبکه سازی در استارتاپ چگونه اتفاق می افتد؟

ایجاد ارزش کارافرینی

اخیراً آل ثینگز اینوویشن (All Things Innovation) با میلان ایووسویچ، معاون تحقیق و توسعه و نوآوری در کوپرسورگیکال (CooperSurgical)، همکاری کرد تا مجموعه‌ای از مقالات «اصول نوآوری» را بر اساس کتاب او با عنوان «از ایده تا ثروت» منتشر کند. اولین مقاله این مجموعه را معرفی کرد و اصول مفهومی ایجاد ارزش کارافرینی را بررسی کرد. تصور کنید موردی را که رشد یک شرکت به یک نوآوری شامل فناوری‌های پیچیده بین‌رشته‌ای و شاید حتی یک مدل کسب و کار جدید بستگی دارد. بازی نوآوری ناگهان به طور تصاعدی پیچیده می‌شود. علاوه بر این، اگر موفقیت با زمان ورود به بازار و موفقیت تجاری متعاقب آن سنجیده شود، سطح دقت، پشتکار و پذیرش آنچه آماده انتقال از مرحله نوآوری به توسعه محصول است، به طور تصاعدی افزایش می‌یابد. به مثال های بسیار زیادی در زمینه کسب و کارهای نواورانه مانند؛ اپل (Apple)، گوگل (Google) و … می توان اشاره نمود.

بیشتر بخوانید: مزایای کارافرینی چیست؟

کارافرینی نواورانه

مزایای برتر کارافرینی نواورانه

کارافرینی نواورانه مزایای متعددی دارد که می‌تواند رشد شخصی، تجاری و اجتماعی را به پیش ببرد. برخی از مهم‌ترین مزایا عبارتند از:

  • تمایز در بازار

نوآوری به کارآفرینان اجازه می‌دهد تا محصولات، خدمات یا راه حل‌های منحصربه‌فردی ایجاد کنند و آنها را از رقبا متمایز سازد. این تمایز می‌تواند منجر به مزیت رقابتی، جذب مشتری و افزایش شناخت برند شود.

  • افزایش سودآوری

کارآفرینانی که از نوآوری استقبال می‌کنند، اغلب روش‌های جدید و کارآمدتری برای انجام تجارت پیدا می‌کنند. این امر می‌تواند منجر به صرفه‌جویی در هزینه‌ها، بهبود بهره‌وری و در نهایت افزایش سودآوری شود. نوآوری همچنین می‌تواند از طریق معرفی محصولات یا خدمات بدیع، جریان‌های درآمدی جدیدی را باز کند.

  • انطباق‌پذیری با تغییر

کارآفرینان نوآور در برابر تغییرات محیط کسب و کار سازگارتر هستند. آنها برای مقابله با اختلالات، پذیرش فناوری‌های نوظهور و بهره‌برداری از روندهای در حال تحول بازار، مجهزتر هستند و این امر پایداری بلندمدت را تضمین می‌کند.

  • بهبود حل مسئله

کارافرینی ذاتاً شامل حل مسئله است. کارآفرینان نوآور با رویکردی خلاقانه به چالش‌ها می‌پردازند و راه حل‌های مبتکرانه‌ای برای مسائل پیچیده پیدا می‌کنند. این طرز فکر، فرهنگ بهبود مستمر و انعطاف‌پذیری را تقویت می‌کند.

  • جذب استعدادها

افراد با استعداد اغلب جذب شرکت‌های نوآور و آینده‌نگر می‌شوند. شهرت نوآوری می‌تواند به کارآفرینان کمک کند تا کارمندان درجه یک را جذب نمایند که انگیزه دارند در پروژه‌های پیشرفته مشارکت کرده و بخشی از یک محیط کاری پویا باشند.

  • رضایت مشتری

نوآوری‌هایی که به نیازها و مشکلات مشتریان پاسخ می‌دهند، به افزایش رضایت مشتری کمک می‌کنند. کارآفرینانی که به طور مداوم در پاسخ به تقاضای بازار نوآوری می‌نمایند، روابط و وفاداری قوی‌تری با مشتریان ایجاد می‌کنند.

  • کاهش ریسک

در حالی که کارافرینی ذاتاً شامل ریسک است، رویکردهاینواورانه می‌توانند به کاهش برخی از ریسک‌ها کمک کنند. تنوع بخشیدن به محصولات یا خدمات، کاوش در بازارهای جدید و پیشتاز ماندن در روندهای صنعت می‌تواند به کارآفرینان کمک کند تا با شرایط متغیر سازگار شده و آسیب‌پذیری را کاهش دهند.

  • تأثیر جهانی

کارآفرینان نوآور اغلب راه حل‌هایی توسعه می‌دهند که فراتر از بازارهای محلی گسترش می‌یابد و به تأثیر جهانی کمک می‌کند. خواه یک پیشرفت فناوری، یک راه حل پایدار یا یک نوآوری اجتماعی باشد، اثرات آن می‌تواند دور و گسترده باشد.

  • رشد اقتصادی

کارافرینی نواورانه موفق می‌تواند رشد اقتصادی را در سطوح خرد و کلان به پیش ببرد. کارآفرینان با ایجاد شغل، تقویت رقابت‌پذیری و کمک به بهره‌وری، نقش حیاتی در توسعه اقتصادی ایفا می‌کنند.

  • رضایت شخصی

برای بسیاری از کارآفرینان، فرآیند نوآوری و به وجود آوردن چیزی جدید در جهان، شخصاً رضایت‌بخش است. رضایت از به ثمر رسیدن یک ایده و ایجاد تأثیر مثبت بر جامعه می‌تواند یک انگیزه قوی باشد.

  • یک چشم انداز مشترک

کارافرینی نواورانه فراتر از ایجاد محصولات جدید است؛ بلکه به معنای انطباق، حل مشکلات، بهره‌برداری از پتانسیل خلاق و ایجاد یک تفاوت مثبت در جهان است. مزایای آن فراتر از دستاوردهای مالی است و شامل رشد شخصی، پیشرفت اجتماعی و پایداری بلندمدت می‌شود.

نتیجه گیری:

کارافرینی و نوآوری مفاهیمی به هم پیوسته اما در عین حال متمایز و جداگانه در تجارت هستند. تعریف هر دو از منظر سازمانی و برای حمایت از تیم نوآوری، که ممکن است وظایف و مراحل متعددی را برای به ثمر رساندن یک ایده جدید تعیین کند، مفید است. در حالی که نوآوری بیشتر بر چیز جدیدی مانند مدل کسب و کار، ایده، محصول یا خدمات تمرکز دارد، کارافرینی ممکن است بر تبدیل یک ایده به یک فرصت تجاری سودآور تمرکز کند. هم نوآوری و هم کارافرینی نقش حیاتی و به هم پیوسته‌ای در تجارت‌های امروزی ایفا می‌کنند. هر دو همچنین در محیط امروزی مرتبط و هم‌افزا هستند و دیدگاه مشابهی دارند. نادیده گرفتن فرهنگ نوآوری و کم‌اهمیت جلوه دادن نقش کارآفرین کسب و کار در توسعه استراتژیک آن نوآوری، تأثیر منفی بر کسب و کار خواهد گذاشت. کارافرینی حول محور توانایی شناسایی و بهره‌برداری از فرصت‌های تجاری می‌چرخد، در حالی که نوآوری بر تبدیل آن فرصت‌ها به واقعیت متمرکز است.

جهت ارتقاء سطح کیفی مقالات و تکمیل مباحث مربوط لطفا نظرات و دیدگاههای خود را در پایان این مقاله درج کنید، همچنین چند مقاله مرتبط با موضوع کارافرینی نواورانه برای مخاطبان سایت شریف استراتژی به اشتراک گذاشته شده است. شما میتوانید با ارائه درخواست مشاوره از طریق ارسال فرم، مشاوره رایگان در خصوص کسب و کار خود دریافت نمایید. پس از ارسال درخواست، کارشناسان شریف استراتژی در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

0 پاسخ
دیدگاه خود را ثبت کنیدتمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *