مشاوره کسب وکار

امروزه با وجود رقابت های روزافزون و حضور رقبای قدرتمند در بازار، نیاز به کمک گرفتن از مشاوره کسب وکار بسیار به چشم می خورد. در این مقاله به حرفه مشاوره کسب وکار پرداخته ایم و بررسی کرده ایم که چه زمانی بهتر است از مشاوره کسب وکار کمک بگیریم.

 

مقدمه ای بر مشاوره کسب وکار

مشاوره کسب و کار حرفه ای طیف گسترده ای از مهارت ها است که به صاحبان کسب وکارها در تلاش های خود کمک می کند. مشاوران به دلیل تحصیلات و تجربه قبلی آگاه هستند. علاوه بر این، مشاوران کسب و کار مشاوره مدیریتی را برای کمک به سازمان‌ها برای بهبود عملکرد و کارایی خود ارائه می‌کنند. این متخصصان کسب وکارها را تجزیه و تحلیل می کنند و راه حل هایی را ایجاد می نمایند و در عین حال به شرکت ها کمک می کنند تا به اهداف خود برسند.

 

چرا به مشاوره کسب و کار نیاز داریم؟

راه اندازی یک کسب وکار کوچک یا متوسط ​​به دلیل تعداد زیادی از وظایف که برای موفقیت لازم است، چالش برانگیز است. از حسابداری گرفته تا منابع انسانی و پشتیبانی فنی، تقریباً غیرممکن است که صاحبان کسب وکارها بتوانند همه این کارها را خودشان انجام دهند. اما، به لطف سهولت استخدام مشاوران، آنها مجبور نیستند همه چیز را خودشان بفهمند. ما بررسی خواهیم کرد که یک مشاور کسب وکار چه می کند و چگونه می تواند به پیشرفت کسب وکار شما کمک کند.
صاحبان کسب وکارها باید زمانی که به کمک یا دیدگاهی در مسیر انتخابی خود یا کاتالیزوری برای تغییر در شرکت خود نیاز دارند، مشاوران کسب وکار را استخدام کنند. دلایل مختلفی وجود دارد که صاحبان کسب وکارها باید به استخدام مشاوران فکر کنند. مشاوران طیف گسترده ای از خدمات از جمله موارد زیر را ارائه می دهند:

  • ارائه تخصص در یک بازار خاص
  • شناسایی مشکلات
  • تکمیل کارمندان موجود
  • شروع تغییر
  • آموزش و پرورش کارکنان
  • انجام کارهایی مانند اخراج کارکنان
  • احیای یک سازمان
  • ایجاد یک کسب و کار جدید
  • تأثیرگذاری بر افراد دیگر، مانند لابی‌گران

بیشتر بخوانید:مشاوره منابع انسانی

 

مشاور کسب و کار چه می کند؟

به طور کلی، سه مرحله از فرآیند یک مشاوره کسب وکار وجود دارد: کشف، ارزیابی و اجرا.

۱. کشف

اولین قدم برای هر مشاور کسب وکار، مرحله کشف است، جایی که هدف کسب وکار شما است. یک مشاور کسب وکار خوب برای یادگیری هر چه بیشتر یک کسب وکار از صاحب و کارمندان وقت می گذارد. مشاور کارهای زیر را انجام خواهد داد:

  • از امکانات خود بازدید کنید.
  • با هیئت مدیره و کارکنان دیدار کنید.
  • امور مالی شرکت خود را تجزیه و تحلیل کنید.
  • تمام مطالب شرکت را بخوانید.
  • در طول مرحله کشف، مشاور کسب وکار جزئیات ماموریت شرکت و عملیات فعلی شما را کشف خواهد کرد.

۲. ارزشیابی

هنگامی که مشاور کسب وکار درک عمیقی از شرکت شما ایجاد کرد، با هدف شناسایی جایی که نیاز به تغییر است، وارد مرحله ارزیابی می شود. این مرحله شامل شناسایی نقاط قوت و ضعف شرکت شما و همچنین مشکلات فعلی و قابل پیش بینی است.

  • بررسی مشکلات ایجاد شده و شناسایی مشکلات جدید: مشاور باید مشکلاتی را که مالکان و مدیریت قبلاً شناسایی کرده اند، مطالعه کند. مشاوران به دلیل عینی (واقع گرا) بودنشان می توانند مسائل جدید یا پیش بینی نشده را نیز مشخص کنند.
  • یافتن راه‌حل: یک مشاور کسب‌وکار باید راه‌حل‌هایی را برای مشکلاتی که شناسایی می‌کند، استراتژی‌بندی کند و راه‌هایی را برای سرمایه‌گذاری از فرصت‌ها برای رشد کسب‌وکار، افزایش سود و افزایش کارایی ترسیم کند. به عنوان مثال، فرض کنید شرکت شما دارای بخش فروش قوی است اما بخش بازاریابی ضعیفی دارد. این فرصتی است تا منابع بازاریابی خود را افزایش دهید و از کارکنان فروش خود سرمایه گذاری کنید. در طول این فرآیند دو عنصر حیاتی وجود دارد: ارتباط و بازخورد.
  • ارتباط: در طول مرحله ارزیابی، کل تیم شما باید ارتباط شفاف و باز را با مشاور حفظ کند.
  • بازخورد: شما و اعضای تیمتان باید توصیه های مشاور کسب وکار را به عنوان انتقاد سازنده در نظر بگیرید. قرار نیست بازخورد مشاور شخصی باشد. در حالی که شما و کارمندانتان شخصاً به کسب وکار نزدیک هستید، این فقدان دیدگاه گسترده تر می تواند مانع از تغییر و رشد مثبت شود. مشاور عینیت، واقعیت و دیدگاه تازه ای به ارمغان می آورد. البته، شما باید بازخورد و نظرات خود را به مشاور کسب وکار ارائه دهید، اما ذهن خود را برای ایده های جدید باز نگه دارید.

۳. اجرا

هنگامی که شرکت شما و مشاور در مورد یک برنامه به توافق رسیدند، مشاور باید وارد فاز سوم شود: مرحله بازسازی یا اجرای طرح. در این مرحله مشاور بر روی دارایی های شما کار می کند و بدهی ها را حذف می کند. آنها همچنین پیشرفت طرح را زیر نظر دارند و در صورت نیاز آن را تنظیم می کنند.

بیشتر بخوانید:مشاوره تولید

 

انواع مشاوره کسب وکار چیست؟

انواع مختلفی از مشاوران کسب و کار متخصص در جنبه های مختلف کسب وکاری وجود دارد.

۱. مشاوران استراتژی و مدیریت

مشاوران کسب‌وکار استراتژی و مدیریت می‌توانند تخصص صنعت را به کسب‌وکار شما بیاورند تا به شما در مقیاس‌بندی، به دست آوردن فرصت‌های جدید و افزایش درآمد کمک کنند.
مشاوران با تمرکز بر استراتژی و مدیریت می توانند به کسب وکار شما در انجام کارهای زیر کمک کنند:

  • به بازارهای جدید توسعه یابید یا آگاهی را در بازار فعلی خود افزایش دهید.
  • مدل کسب وکار خود را مجددا سازماندهی کنید تا یک استراتژی مقرون به صرفه ایجاد کنید.
  • قابلیت های کسب و کار خود را افزایش دهید.
  • یک سرمایه گذاری کسب وکاری جدید به دست آورید.
  • با کسب و کار دیگری ادغام شوید یا ساختار کسب و کار خود را تغییر دهید.
  • در دوران گذار به عنوان مدیریت میانی بایستید.

۲. مشاوران عملیات

مشاوران کسب وکار که در عملیات تخصص دارند می توانند به شما در بهبود فرآیندهای روزمره کمک کنند. این مشاوران کسب و کار موجودی مدل کسب و کار فعلی شما را تهیه می کنند و بهترین راه را برای تولید همان نتایج با کیفیت بالا در کسری از هزینه و زمان پیدا می کنند. این مشاوران همچنین از طریق کنترل کیفیت و درک نحوه تنظیم و بهینه سازی تولید خود برای نتایج بهتر کمک می کنند.

۳. مشاوران مالی

یک مشاور مالی می تواند دامنه وسیع تری از سلامت مالی کسب و کار شما را به شما نشان دهد. آنها عمدتا در تصمیم گیری های سرمایه گذاری کمک می کنند و همچنین به شما کمک می نمایند تا بهترین راه را برای رسیدگی به دارایی ها و بدهی های کسب و کار خود بیابید. مشاوران مالی ممکن است حتی تخصص های بیشتری از جمله برنامه ریزی مالی و مشاوره کسب وکار شما در مورد مالیات، هزینه های روزانه و بهترین برنامه های بازنشستگی داشته باشند.

۴. مشاوران منابع انسانی

بهترین شرکت های برون سپاری منابع انسانی و پیمانکاران مستقل منابع انسانی می توانند به شما در انجام وظایف منابع انسانی کمک کنند. این مشاوران می توانند وظایف روزانه منابع انسانی شما را بر عهده بگیرند، مانند جذب و حفظ کارمندان، پردازش حقوق و دستمزد، انجام وظایف اداری و مدیریت عملکرد کارکنان.

۵. مشاوران بازاریابی

مشاوران بازاریابی به کسب‌وکارها کمک می‌کنند تا نقاط قوت خود را به‌عنوان یک برند شناسایی نمایند و آن‌ها را برای ایجاد آگاهی و در معرض دید قرار گرفتن برند گسترش دهند. چه کسب و کار شما به یک لوگوی جدید یا یک استراتژی رسانه اجتماعی نیاز داشته باشد، یک مشاور بازاریابی می تواند یک دارایی در گسترش دامنه کسب وکار شما باشد.

مشاوره کسب وکار چه می کند؟

شرکت های مشاوره چگونه هستند؟

در حالی که می‌توانید یک متخصص مستقل استخدام کنید، می‌توانید از خدمات یک شرکت تخصصی برای نیازهای مشاوره خود استفاده کنید. شرکت های بزرگی مانند مک کینزی اند کمپانی (McKinsey & Co) و بی سی جی (BCG) لزوماً متناسب با نیازها و بودجه یک کسب و کار کوچک نیستند، اما یک شرکت محلی ممکن است خوب کار کند. برای شروع، یک جستجوی گوگل در نقطه درد و مکان خود – مانند “شرکت استراتژی برند سیاتل” – اجرا کنید و نتایج خود را بررسی نمایید. این جستجو احتمالاً شرکت‌هایی را معرفی می‌کند که قبلاً هرگز نام آنها را نشنیده‌اید، اما نگاهی دقیق‌تر به پروژه‌ها و بررسی‌های مشتریان آنها می‌تواند به تعیین اینکه آیا آنها مطابقت خوبی دارند یا خیر بی انجامد. علاوه بر این، استخدام یک شرکت محلی به این معنی است که شما شانس بیشتری برای پیدا کردن فردی که می‌شناسید یا قبلاً با او در لیست مشتریانش بوده‌اید، دارید.

برخی از مزایای یک شرکت مشاوره عبارتند از:

  • منابع گسترده
  • تخصص چند حرفه ای
  • یک برند معتبر با صدها مرجع

برخی از مزایای مشاوران فردی به شرح زیر است:

  • مقرون به صرفه بودن
  • انعطاف پذیری در زمان بندی و مکان
  • توانایی اختصاص کامل توجه آنها به پرونده شما
  • اینکه آیا شما باید یک شرکت مشاوره یا فردی را انتخاب کنید بستگی به نیازهای کسب وکار و سبک کاری شما دارد.

بیشتر بخوانید:مشاوره عملیات

 

نحوه انتخاب مشاور کسب و کار چگونه است؟

انتخاب یک مشاور کسب وکار که متناسب با نیازهای کسب وکار شما باشد، می تواند تجربه دلهره آور باشد. چه به دنبال شخصی برای کمک به نیازهای استراتژی سطح بالا خود باشید یا به دنبال یک متخصص راه حل محور برای بهبود سئو یا فرآیندهای منبع یابی محصول خود باشید، ضروری است بدانید از کجا شروع کنید و آن را یک قدم بردارید.

۱. مشاور کسب وکار مناسب را پیدا کنید.

پیدا کردن مشاور کسب وکار مناسب ممکن است چالش برانگیزترین بخش برای مالک یا مدیریت باشد. مشاور باید به کار خود اشتیاق داشته باشد، میل به تعالی داشته باشد و به سازماندهی و جزئیات توجه داشته باشد. یافتن مشاوری ضروری است که در صنعت شما تخصص داشته باشد یا در مورد انواع مشکلاتی که کسب وکار شما با آن مواجه است، تجربه داشته باشد.
از شبکه موجود خود استفاده کنید. جستجوی خود را برای مشاور کسب وکار با استفاده از شبکه موجود خود شروع کنید. توصیه یک همکار، شریک یا صاحب کسب‌وکار دیگری که در موقعیت مشابهی بوده است، اغلب قابل اعتمادتر از بررسی‌ها یا تمجیدهای عمومی است. از مخاطبین خود بپرسید که آیا کارشناسانی در این زمینه می شناسند که می توانند به مشکل خاص شما کمک کنند.
بازارهای اختصاصی را کاوش کنید. بازارهای اختصاصی را کاوش کنید که می توانند به شما در یافتن مشاور بر اساس موضوع، بودجه و مکان کمک کنند. سایت های معروف عبارتند از گرافیت، کاتالنت و بیزینس تلنت گروپ (Catalant، Graphite and Business Talent Group). در استفاده از پلتفرم های اجتماعی مانند لینکدین نیز تردید نکنید. توصیه های متعدد معمولاً نشانگر خوبی از تخصص یک مشاور بالقوه است. کلمات کلیدی مرتبط با مشکل خود را جستجو کنید و به نتایج برتر نگاهی دقیق بیندازید.
از سایت های فریلنسری دیدن کنید. اگر به دنبال یک متخصص تخصصی هستید، سایت‌های فریلنسری معروف مانند فایور، دریبل، آپ ورک و فریلنسر (Upwork، Dribble، Fiverr and Freelancer) را در نظر بگیرید. به محبوبیت مشاوران بالقوه، سطوح تعامل و نظرات مشتریان قبلی توجه کنید.

۲. مشاور کسب وکار بالقوه خود را به طور کامل بررسی کنید.

سوال بپرسید. اگر به یک توصیه شخصی تکیه می کنید، سؤالات مفصلی در مورد تجربه همکارتان، فرآیند مشاور و مهمتر از همه، نتایج کار مشاوره او بپرسید. همکاران شما می‌توانند بینش منحصربه‌فردی از تاثیر بلندمدت پیروی از توصیه‌های مشاور به‌جای دستاوردهای کوتاه‌مدت آن‌ها به شما بدهند.
در مورد سوابق و صلاحیت های مشاور اطلاعات کسب کنید. به رزومه مشاور، سوابق تحصیلی و گواهینامه های مرتبط با صنعت خود نگاه کنید. اگر به نظر می رسد مایل به کشف فرصت های یادگیری جدید و به روز نگه داشتن مهارت های خود هستند، نشانه خوبی است.
از مشاور در مورد تجربه عملی آنها بپرسید. تجربه عملی در دنیای کسب وکار قابل توجه است. اگر کسی مستقیماً از دانشگاه خارج شد و به خود برچسب مشاور داد، آیا چیزی بیشتر از شما می داند؟ به دنبال مشاورانی باشید که با موفقیت کسب وکارهای کوچک، سازمان‌ یا بخش‌های خاصی را در اختیار دارند یا اداره می‌کنند.
اطمینان حاصل کنید که تجربه آنها در کسب وکار شما صدق می کند. یک مدیر عامل سابق بانک ممکن است چشمگیر به نظر برسد، اما آیا آنها دانش و تجربه کافی برای تبدیل کیک شیرینی شما را به یک کسب وکار کوچک سودآور دارند؟ ممکن است، اما اگر شما همچنین به یک صاحب رستوران سابق فکر می کنید که اکنون با موفقیت به رشد غذاخوری های کوچک کمک می کند، این مشاور می تواند بهترین گزینه برای کسب و کار شما باشد. به دنبال مشاورانی باشید که در صنعت شما و با کسب وکارهایی کار کرده اند که از نظر سبک، اندازه، نیازها و اهداف با شما مطابقت دارند.
وب سایت آنها را بررسی کنید. همچنین باید مشاور را از طریق وب سایت و مطالب آنها بررسی کنید. به دنبال تصاویر حرفه ای و اطلاعات مستند در مورد خدمات آنها باشید و قراردادها و هزینه های مشاوره را به طور کامل بررسی کنید.
سابقه مشاوره آنها را بررسی کنید. شما فقط یک مشاور با تجربه مناسب نمی خواهید؛ شما مشاوری می خواهید که با شرکت هایی مانند شما موفقیت نشان داده باشد. یک نمونه کار یا لیستی از برندهایی که مشاور برای آنها کار کرده است بخواهید و درخواست مراجع کنید. به دنبال مشاوری باشید که به کسب‌وکارها کمک کرده است تا بر انواع چالش‌هایی که با آن‌ها روبه‌رو هستید غلبه کنند یا کسب‌وکارهایی بسیار شبیه به شما ایجاد کرده است، و با آن شرکت‌ها تماس بگیرید تا بفهمید آیا آنها از خدمات راضی هستند یا خیر.

۳. تصمیم بگیرید که آیا آنها مشاور مناسبی برای کار هستند یا خیر.

اگر مراجع مشاور بالقوه شما عالی است و معتبر و موثر بودن آنها ثابت شده است، با آنها ملاقات کنید تا مطمئن شوید که آنها فرد مناسبی برای کار هستند. نقاط درد و انتظارات خود را به وضوح ترسیم کنید و ببینید آیا با سبک و شخصیت آنها راحت هستید یا خیر. اگر مشاور تمام کادرهای شما را بررسی کند، ممکن است زمان آن رسیده باشد که به جلو بروید.

 

طراحی توافق نامه یا قرارداد مشاوره کسب وکار

هنگامی که یک مشاور عالی پیدا کردید، بررسی و بررسی خود را انجام دادید، مراجع رضایت‌بخش و قابل تأیید دریافت کردید، نقاط درد و انتظارات خود را به وضوح بیان کردید، و مطمئن شدید که با سبک و شخصیت او راحت هستید، وقت آن است که ترتیب را تأیید کنید. توافق نامه ها یا قراردادهای مشاوره معمولاً برای سه تا شش ماه با امکان تمدید بسته می شوند. توافق نامه ها معمولاً شامل جزئیاتی مانند نام طرف های مسئول، پارامترهای مشاوره، ساختار هزینه ها، برنامه های پرداخت، تحویل های مشخص شده و مهلت های تعیین شده است. یک مهلت تعیین شده و تایید شده تضمین می کند که مشاور شما زمان کافی برای ارائه نتایج وعده داده شده و در عین حال پیشرفت به موقع دارد.

بیشتر بخوانید:مشاوره مدیریت

 

چگونه موفقیت یک مشاوره کسب وکار را اندازه گیری می کنید؟

برخلاف بررسی عملکرد کارکنان، هیچ روش پذیرفته شده و عینی برای اندازه گیری عملکرد مشاوره وجود ندارد، اما تعیین اهداف و اندازه گیری قابل ارائه ها منطقی است. این فرآیند از نظر اهداف و اصول اسمارت (SMART) برای مدیریت کارکنان مشابه مدیریت پیتر دراکر است.

  • اهداف واضح و قابل اندازه گیری تعیین کنید. در ابتدای کار، اطمینان حاصل کنید که شما و مشاورتان اهداف روشنی را تعیین می‌کنید که تا حد امکان خاص، قابل اندازه‌گیری، قابل دستیابی، مرتبط و محدود به زمان (SMART) هستند.
  • نتایج ملموسی را که می خواهید ایجاد کنید. نتایج مالی مورد نظر خود و سایر نتایج قابل اندازه گیری مانند افزایش درآمد، پس انداز سالانه یا کاهش گردش کارمندان را ایجاد کنید.
  • نتایج نامشهود مورد نظر خود را تعیین کنید. اطمینان حاصل کنید که مشاور شما از نتایج ناملموسی که می‌خواهید ببینید، از جمله بهبود روحیه، اجرای قوی ارزش‌های کسب وکاری و افزایش رضایت مشتری را می‌داند.
  • پیشرفت را در هر مرحله اندازه گیری کنید. پیشرفت اهداف خود را در هر مرحله از همکاری خود اندازه گیری کنید.
  • شاخص های کلیدی عملکرد (KPI) را ارزیابی کنید. شاخص های کلیدی عملکرد را در پایان کار مشاور خود ارزیابی کنید.
  • از پرسشنامه مشاور استفاده کنید. یک مشاور می تواند پرسشنامه جامعی ارائه دهد که کل اکوسیستم کسب وکار و زمینه های مورد نظر برای بهبود را در شروع پروژه پوشش دهد و سپس می تواند همان مجموعه سوالات را در پایان ارائه دهد. به این ترتیب، می‌توانید نتایج را به‌راحتی مقایسه کنید، مخصوصاً وقتی صحبت از موارد نامشهود باشد.

برای ارزیابی عملکرد مشاور، پاسخ به سوالات زیر می تواند مفید باشد:

  • آیا شاخص های کلیدی عملکرد به موقع برآورده شدند و تحویل داده شدند؟
  • آیا روند همکاری راحت و سیال بود، و آیا مشاور پاسخگو و مفید بود؟
  • آیا آنها مهارت ها و منابع لازم را برای بهبود کسب وکارتان در اختیار شما قرار دادند؟
  • آثار کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت کار آنها چیست؟
  • بازگشت سرمایه شما در خدمات مشاوره چقدر بود؟

 

میزان بازگشت سرمایه (ROI) یک مشاور کسب وکار را چگونه اندازه گیری می کنید؟

شما میزان بازگشت سرمایه را با بررسی معیارهای کلیدی خاص برای تعیین کار مشاور اندازه گیری می کنید. اکثر شرکت ها قبل از استخدام مشاور کسب وکار به سود خالص خود در سه ماهه نگاه می کنند و سپس پس از اجرای توصیه های مشاور، سود خالص خود را در سه ماهه آینده ارزیابی می کنند. قبل از محاسبه میزان بازگشت سرمایه باید هزینه مشاوره را کسر کنید.

در نظر گرفتن میزان بازگشت سرمایه بخش مهمی از استخدام یک مشاور کسب وکار است. اگر بیش از ۵۰۰۰ دلار به یک مشاور کسب وکار پرداخت می کنید، می خواهید پس از اتمام پروژه، بازگشت سرمایه ثابت شده را مشاهده کنید. مشاوران کسب وکار معتبر باید بتوانند داده های بازگشت سرمایه قبلی خود را به مشتریان احتمالی نشان دهند.

با توجه به پریدکتیو ایندکس (The Predictive Index)، تقریبا ۲۷٪ از کسب وکارها مورد بررسی تصمیم گرفتند مشاور استخدام نکنند زیرا مشاور نمی توانست بازگشت سرمایه را نشان دهد. این شایع‌ترین دلیلی است که شرکت‌ها از خدمات مشاوره کسب وکار استفاده نمی‌کنند و این بر عهده مشاور است که از کلان داده‌ها برای نشان دادن بازگشت سرمایه (ROI) گذشته استفاده کند.
اگر مراحل مشخصی را برای پروژه مشاوره خود تعیین کنید، می توانید با ارزیابی پیشرفت در هر مرحله، هزینه ها و ریسک ها را کاهش دهید. به عنوان مثال، اگر از تخصص بازاریابی مشاور برای ارائه طیف وسیعی از محصولات به بازار استفاده می‌کنید، تلاش‌های آن‌ها را پس از اولین راه‌اندازی ارزیابی کنید و احتمالاً همان استراتژی را برای بقیه خط محصول خود بدون نیاز به خدمات مداوم اعمال کنید.
بسیاری از مشاوران می توانند به عنوان بخشی از یک مشاوره رایگان به شما در تعیین محدوده و بودجه پروژه کمک کنند. این تعامل همچنین می‌تواند به شما کمک کند تا آن ها را آزمایش کنید و تعیین کنید که آیا مشاور برای نیازهای کسب وکار شما مناسب است یا خیر.

 

آیا میتوان مشاور مجازی استخدام کرد؟

هنگام تعیین نیازهای پروژه مشاوره و شاخص های کلیدی عمکلرد (KPI) خود، تعیین کنید که آیا کار باید در محل انجام شود یا می توان آن را از راه دور انجام داد. انتخاب یک مشاور مجازی می تواند استعداد بالقوه را گسترش دهد، زیرا به بازار محلی خود وابسته نخواهید بود. علاوه بر این، می تواند هزینه مشاور را کاهش دهد و انعطاف پذیری را تضمین کند.
وقتی صحبت از متخصصان خاص، به ویژه در فضای دیجیتال می شود، ترتیبات از راه دور، اگر به وضوح تعریف شوند، می توانند برای دو طرف سودمند باشند. در عین حال، برخی از کارهای مشاوره شامل کار عملی با تیم شما است و برای همکاری حضوری مناسب تر است.

 

اشتباهات رایجی که باید هنگام کار با یک مشاور کسب وکار اجتناب کنید چیست؟

چندین اشتباه رایج می تواند مانع از موفقیت شما در کار با مشاور کسب وکار شود. در ادامه بخشی از این ها را آورده ایم:

  1. استخدام خودکار معتبرترین یا تحسین‌شده‌ترین مشاور: در حالی که سوابق اثبات شده، بررسی‌های درخشان و گواهی‌نامه‌ها همگی در هنگام انتخاب مشاور ضروری هستند، اطمینان از مرتبط بودن تجربه آن‌ها با صنعت و مورد تجاری شما بسیار مهم‌تر است. اطمینان حاصل کنید که مشاور منتخب شما با گرایش‌ها، فناوری و روش‌های مربوطه آشنا است – یا بهتر است بگوییم پیش از آن.
  2. استخدام یک شرکت حرفه‌ای: مشاور یا شرکت مشاوری که ادعا می‌کند «همه چیز را می‌داند» ممکن است فاقد تجربه یا مهارت‌های مورد نیاز شما باشد. مشاوری با تخصص متمرکز پیدا کنید که تجربه زیادی داشته باشد و بتواند به شما در رفع نیازهای خاص شما کمک کند.
  3. رفتار با مشاور به عنوان یک کارمند: ضروری است که با مشاوران خود به عنوان یک کارمند رفتار نکنید و به سبک کاری، حجم کاری موجود و برنامه زمانی آنها احترام بگذارید. آنها ممکن است در کوتاه مدت در دسترس نباشند یا به یک کار خارج از محدوده تعریف شده بپردازند. آنها همه چیز را در مورد عملیات شرکت شما نمی دانند و ممکن است اضافه کاری را انتخاب نکنند. آنها آنجا هستند تا به شما مشاوره دهند و عملیات کسب وکار شما را بهبود بخشند، نه اینکه عضو تیم دیگری شوند. در واقع، دیدگاه بیرونی آنها چیزی است که مشاوران را بسیار ارزشمند می کند.
  4. نادیده گرفتن برنامه اقدام مشخص شده: وظیفه مشاور این است که یک نقشه تهیه کند و شما را برای موفقیت آماده کند، اما شما و تیمتان مسئول ایجاد تغییر و اجرای توصیه ها هستید. اگر مایل نیستید که پس از پایان پروژه مشاوره “کارها را اجرا کنید”، ارزش جذب یک مشاوره کسب وکار را نخواهید دید.
  5. در نظر گرفتن پیشنهادهای مشاور به عنوان حقیقت مطلق: در حالی که شما برای تخصص مشاور خود پول می پردازید و به آن تکیه می کنید، ضروری است که در تجربه خود فکر کنید، عقل سلیم را به کار بگیرید و توصیه های آنها را به عنوان دستورالعمل های مفید تلقی کنید تا مجموعه ای از قوانین سخت. از زیر سوال بردن پیشنهادات آنها نترسید. شما به بهترین وجه از زیر و بم کسب وکار خود آگاه هستید و با پیامدهای بلندمدت توصیه های مشاور سر و کار خواهید داشت.

 

چگونه می دانید چه زمانی یک مشاور کسب وکار استخدام کنید؟

استخدام یک مشاور کسب و کار یک راه حل مناسب برای همه نیست. شما باید شرکت خود را در این زمینه های کلیدی ارزیابی کنید:

  • منابع انسانی
  • استراتژی کسب و کار
  • عملیات
  • قانون و مقررات
  • برنامه ریزی مالی

اگر کسب و کار شما در هر یک از این زمینه ها مشکل دارد، ایده خوبی است که به دنبال یک مشاور کسب و کار باشید که یک متخصص تایید شده باشد. اگر متوجه کاهش سودی شده‌اید که نمی‌توانید توضیح دهید، این می‌تواند نشانه دیگری از این باشد که وقت آن رسیده است که یک مشاور کسب‌وکار استخدام کنید که بتواند دلایل بالقوه این کاهش را مشخص کند و راه‌هایی برای رفع آنها پیشنهاد کند.

جهت ارتقاء سطح کیفی مقالات و تکمیل مباحث مربوط لطفا نظرات و دیدگاههای خود را در پایان این مقاله درج کنید، همچنین چند مقاله مرتبط با موضوع مشاوره کسب وکار برای مخاطبان سایت شریف استراتژی به اشتراک گذاشته شده است. شما میتوانید با ارائه درخواست مشاوره از طریق ارسال فرم، مشاوره رایگان در خصوص کسب و کار خود دریافت نمایید. پس از ارسال درخواست، کارشناسان شریف استراتژی در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

0 پاسخ
دیدگاه خود را ثبت کنیدتمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *