مشاوره برندینگ
در این مقاله، ما توضیح میدهیم که مشاوره برندینگ چیست، درباره اینکه چرا شرکتها آنها را استخدام میکنند، توضیح میدهیم که چگونه به یک مشاور تبدیل شوید، و مهارتهایی را فهرست میکنیم که میتواند به شما در پیشرفت شغلی کمک کند. و در نهایت شما می توانید برای استخدام یک متخصص مشاوره برندینگ آگاهانه تصمیم بگیرید.
مقدمه ای بر مشاوره برندینگ
فرض کنید تصمیم می گیرید به فرم بدنی بهتری برسید، بنابراین به یک رژیم تناسب اندام متعهد می شوید که می تواند به شما در رسیدن به آن کمک کند. این می تواند به معنای راه رفتن روی تردمیل، تمرین با وزنه، شرکت در کلاس پیلاتس و تنظیم یک برنامه غذایی باشد. موضوع اینجاست چند هفته بعد متوجه میشوید که نتایجی را که به دنبالش بودید نمیبینید و ناامید میشوید. دردها لزوماً به دستاوردهایی که می خواهید تبدیل نمی شوند. آن وقت است که تصمیم می گیرید یک مربی شخصی استخدام کنید. کسی که دانش، تجربه و توانایی دارد که نظم، جهت و الهامبخشی را برای شما فراهم کند تا به جایی که میخواهید برسید. زیرا توصیه های عمومی به وفور وجود دارد، ولی شما فردی را می خواهید که یک برنامه را شخصی سازی کند، بنابراین قابل دستیابی، واقع بینانه و در راستای اهداف منحصر به فرد شما باشد. استخدام یک مربی شخصی برای کمک به ساختن بدن شما بسیار شبیه به استخدام یک مشاور برندینگ برای کمک به ایجاد کسب وکار شما است. و یافتن مشاوره برندینگ مناسب می تواند تفاوت را ایجاد کند.
مشاوره برندینگ چیست؟
همانطور که از نام آن پیداست، یک مشاور برندینگ مسئول ایجاد و حفظ هویت برند قابل اعتماد و قوی است. یک مشاور برندینگ اطمینان حاصل می کند که شرکت شما در سراسر هیئت مدیره دارای برند است. هر چیزی که تولید می کنید باید در برندسازی نقش داشته باشد، از محصولات فیزیکی گرفته تا تعامل با مشتری. در ابتدا، به راحتی می توان احساس کرد که یک مشاور برندینگ مسئول جنبه های سطحی تری است، مانند لوگو، طراحی و طرح رنگ کسب و کار شما. با این حال، این عناصر تنها کسری از کار آنها هستند. آنها بر تمام زمینه های کار طراحی مرتبط با برند شما نظارت می کنند و اطمینان می دهند که با صدا، مفهوم، پیام و ارزش های شرکت شما مطابقت دارد.
هدف اصلی یک مشاور برندینگ، انتقال احساس درست زمانی است که مشتریان به صورت حضوری، تلفنی یا آنلاین با شرکت شما تعامل دارند. در اصل، آنها به تسهیل و نشان دادن کل شهرت عمومی برند شما کمک می کنند. مشاور برندینگ مشاوره و راهنمایی های تخصصی را برای کمک به شما در بهبود تصویر و عملکرد برند ارائه می دهد. مشاوران برند به شما کمک میکنند تا استراتژیهای برندسازی مؤثر را توسعه دهید، فرصتهای رشد برند را شناسایی کنید، و به شما در غلبه بر چالشهایی که برند را عقب نگه داشتهاند، غلبه کنید. مانند یک مربی شخصی، یک مشاور برندینگ از نزدیک با شما همکاری می کند تا بفهمد الان کجا هستید، کجا باید باشید و برای رسیدن به آن چه باید بکنید. در نهایت، خدمات مشاوره برندینگ می تواند به بهبود عملکرد، قدرت، انعطاف پذیری و ثبات برند شما کمک کند.
در نهایت، این برند تأثیر کلی کسب وکار شما بر روی افراد است، نه فقط مشتریان شما. تمام محتوایی که منتشر می کنید، تلاش های ارتباطی شما، رویدادها، محصولات، خدمات، عناصر سبک، برندهای فرعی و غیره را پوشش می دهد.
بیشتر بخوانید:مشاوره نرم افزار
مشاور برندینگ دقیقا چه کاری انجام می دهد؟
یک مشاور برندینگ می تواند نقش های مختلفی را در یک تعامل بر عهده بگیرد. مشاوران برندینگ، وظیفه کشف و تفسیر بینشها، توسعه استراتژیهای ورود به بازار، و ارتقای رویکرد طراحی و ارتباطات برند را بر عهده دارند. این وظایف اغلب به عنوان خدمات مشاوره برندینگ به روش های زیر شکل می گیرند:
خدمات مشاوره تحقیق + بینش
- انجام تحقیقات بازار: درباره روندهای بازار و دسته بندی تحقیق نمایید تا بینش هایی را شناسایی کنید که می توانند بر برند تأثیر بگذارند یا تعیین کنند که چگونه یک برند در بازار قرار گرفته است. این امر به ویژه در زمان تغییرات چشمگیر ارزشمند است.
- تجزیه و تحلیل صدای تحقیقات مشتری: به خواسته ها، آرزو ها و نیازهای فعلی مشتریان ضربه بزنید تا بهتر درک کنید که چه چیزی باعث انگیزه مشتریان برای خرید می شود. ما آن را درک دردهای مصرف کننده، دستاوردها و کارهایی که باید انجام شوند می نامیم.
- شخصیت های خریدار را توسعه دهید: برای اطمینان از ارتباط بیشتر، شخصیت های مشتری را برای مخاطبان اولیه، ثانویه و ثالث ایجاد کنید. این شامل ایجاد یک پرتره واقعی از هر مخاطب هدف، شناسایی محرک های کلیدی برای عمل است. هر چه بهتر درک کنید که مشتریان به چه چیزهایی اهمیت می دهند، احتمال بیشتری وجود دارد که با آنها ارتباط برقرار کنید و بر آنها تأثیر بگذارید.
- انجام تجزیه و تحلیل برند رقابتی: نگاهی جامع به چشم انداز رقابتی بیندازید تا ببینید رقبا چگونه موقعیت خود را نشان می دهند و به آنچه انجام می دهند پیام می دهند.
استراتژی
- توسعه یک استراتژی برند: به شناسایی اهداف کلیدی برند و سپس تعیین بهترین استراتژی یا نحوه دستیابی به آن اهداف کمک کنید.
- هدف، مأموریت و ارزشهای یک برند را بسازید: برای تعیین چرایی برند، مانند اینکه چرا وجود دارد و چرا کسی باید به آن اهمیت دهد، با هم کار کنید.
- تعریف معماری برند: شرکت هایی با چندین برند می توانند از مشاور برندینگ نیز کمک بگیرند تا مطمئن شوند هر برند در معماری برند زندگی می کند. این معماری برند چارچوبی را ارائه می دهد که نشان می دهد یک برند چگونه ساختار یافته است و چگونه زیربرندهای آن با یکدیگر ارتباط دارند.
طراحی
- ایجاد پلی بین جهت استراتژیک و بیان خلاق: مشاور برندینگ نقشی کلیدی در تفسیر بینش و تحقیق در مورد رویکردهای خلاقانه عملی ایفا می کند که مرتبط هستند و در ذهن مشتریان ارزش ایجاد می کنند.
- تقویت ارتباطات شرکت: از نامها و لوگوها گرفته تا وبسایتها، مشاور برندینگ دیدگاهها و پیشنهاداتی را برای تقویت ارتباطات، پیامهای بازاریابی، تجارب و اطمینان از ارتباط با مخاطبان هدف ارائه میکند.
- کمک به ارزش در کل تجربه برند: مشاوران برند همچنین می توانند در مورد فضاهای کاری، دفاتر، ویترین فروشگاه ها و سایر فضاهای فیزیکی مشاوره دهند تا یک برند قوی و منسجم ایجاد کنند که مشتریان وفادار را جذب کند.
- آموزش برند را ارائه دهید: برندهای بزرگ از درون ساخته می شوند، بنابراین اطمینان از پذیرش کافی و خرید کارمندان بسیار مهم است. مشاوران برند میتوانند به کارکنان آموزش دهند که چگونه پیام برند را به طور مؤثر منتقل کنند و هر روز آن را از طریق اقدامات خود زندگی کنند.
- ایجاد دستورالعملهای برند: استانداردها و بهترین شیوهها را برای نحوه استفاده داخلی و خارجی از برند ایجاد کنید تا با هویت برند سازگار باشد.
بیشتر بخوانید:مشاوره هوش تجاری
۱۰ نشانه اصلی که اکنون به مشاوره برندینگ نیاز دارید
تجربه ما این است که استخدام مشاور برندینگ یک امر لوکس نیست، بلکه در زمان تغییرات فراگیر یک ضرورت است. این ارزیابی مختصر را انجام دهید و ببینید آیا خدمات مشاوره برندینگ به شما مربوط است یا خیر:
- شرکت یا صنعت شما تغییرات قابل توجهی را تجربه کرده است
- تیم رهبری شما “گیر” کرده است و با یک برنامه رو به جلو مبارزه می کند
- رشد شرکت شما راکد است
- شما برای رسیدن به یک بازار جدید آماده هستید
- شما اخیراً ادغام یا تملک را پشت سر گذاشته اید
- شما در حال معرفی یک خط محصول جدید هستید
- برند شما قدیمی به نظر می رسد
- وب سایت شما فاقد تمرکز است، داستان اصلی ندارد و عملکرد خوبی ندارد
- شما نتایج را دنبال نمی کنید
- پروفایل های مشتری شما نامشخص است و مطمئن نیستید که به چه کسی می فروشید
اگر سر خود را به هر یک از اینها تکان دادید (پاسخ مثبت دادید)، احتمالاً نیاز دارید باید با یک مشاور برندینگ صحبت کنید.
نقش ها و مسئولیت های یک مشاور برندینگ چیست؟
همانطور که گفته شد، یک مشاور برندینگ مسئولیت بسیار بیشتری از آنچه به نظر می رسد بر عهده دارد. در اینجا یک مرور سریع از نقش ها و مسئولیت های اصلی یک مشاور برندینگ ارائه شده است:
- تعریف استراتژی و اهداف برند: اولین وظیفه هر مشاور برندینگ ترسیم استراتژی و اهداف کلی برند است. این شامل تعریف ماموریت و ارزش های شرکت و چگونگی توسعه و بهبود این نقاط در طول زمان است. همراه با افزایش ارزش ویژه برند در داخل، این مرحله به کارکنان و ذینفعان اجازه می دهد تا برند را درک کنند و با آن ارتباط بهتری برقرار نمایند.
- درباره رقبا و بازار به طور کلی تحقیق کنید: قبل از ارائه هرگونه پیشنهاد استراتژی، یک مشاور برندینگ تحقیقات گسترده ای در مورد بازار و رقبا انجام می دهد. آنها یاد خواهند گرفت که رقبا برای جذابتر کردن برندشان چه میکنند و راههایی را برای متمایز شدن از دیگران با استراتژیهای برند مناسب شناسایی میکنند.
- تقویت شناخت و ثبات برند: یک مشاور برندینگ بر روی دستورالعمل های برند تمرکز می کند تا شناخت و ثبات را افزایش دهد. این دستورالعملها جنبههایی مانند لوگو، طرحهای رنگی، تصاویر، فونتها، ارزشها و لحن صدا را پوشش میدهند – که به همه اجزای مورد استفاده در محتوا و هنگام برقراری ارتباط با مشتریان معروف است. وقتی اینها به وضوح تعریف شده باشند و در همه زمینه ها یکپارچگی را حفظ کنند، تضمین می کند که همه بخش های کسب وکار شما با پیام رسانی و هویت بصریتان هماهنگ هستند.
- بهبود تعامل با برند: یک مشاور برندینگ همچنین هر بخش را در شرکت شما آموزش خواهد داد. این آموزش حول این است که چگونه نقش این بخش ها و افراد بر درک برند تأثیر می گذارد. هدف این است که اطمینان حاصل شود که همه کارکنان منابع و دستورالعمل های لازم را برای نشان دادن درست برند شما دارند.
چرا شرکت ها از مشاوره برندینگ استفاده می کنند ؟
شرکت ها معمولاً استراتژیست های برند را برای به دست آوردن ابزار و دانشی استخدام می کنند که به حداکثر رساندن شانس آنها برای افزایش درآمد و راه اندازی کمپین های تبلیغاتی سودآور کمک می کند. استراتژیست های برند، تجزیه و تحلیل های رقابتی را انجام می دهند تا مشخص نمایند رقبای اصلی سازمان چه می کنند و چگونه از فرصت های بازار و مشتری استفاده کنند. هدف آنها این است که اطمینان حاصل شود که یک کسبوکار ویژگیهایی را که آن را از رقبای خود متمایز میکند و روشهایی را پیادهسازی میکنند که فرآیندهای عملیاتی آن را بهینه میکنند، مانند طراحی محصول یا خدمات و مدیریت وبسایت. با داشتن یک استراتژیست برند، شرکت ها می توانند تکنیک های برندسازی کسب و کار را برای پیشی گرفتن از رقبا و بهبود جایگاه خود در بازار به دست آورند.
بیشتر بخوانید:مشاوره برنامه ریزی کسب وکار
نمونه هایی از خدمات ارائه شده توسط مشاور برندینگ
یکی از خدماتی که یک مشاور برندینگ انجام می دهد، تحقیق در مورد مخاطبان هدف شرکت است. به عنوان مثال، آنها ممکن است نظرات مشتریان را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کنند تا درباره درک عمومی از یک محصول خاص یا کسب و کار به عنوان یک کل اطلاعات بیشتری کسب نمایند. به عنوان مثال، فرض کنید بررسی محصول با هویت برندی که شرکت و مشاور امیدوارند به آن دست یابند، مطابقت ندارد. در آن صورت، چنین بازخوردی از مشتری به این معنی است که مشاور باید استراتژی ای را اجرا کند که محصول را اصلاح یا بهبود بخشد.
با توجه به این نکته، گپ اسکات (GapScout) یک راه حل عالی برای خودکار کردن فرآیند وقت گیر جمع آوری و ارزیابی مقادیر زیادی از بررسی ها برای تعیین افکار عمومی یک برند و/یا محصولات آن است.
یکی دیگر از نمونه های خدمات مشاور برندینگ، تضمین برندسازی ثابت در عناصر بازاریابی است. این شامل حفظ همان طرح رنگ، لوگو، تصاویر و غیره در وب سایت کسب وکار، صفحات رسانه های اجتماعی، محصولات، عناصر بازاریابی سنتی و سایر اشکال رسانه ها و محتوا است. عدم ثبات می تواند به شناخت برند آسیب برساند، جایی که مشتریان بالقوه در هنگام فعالیت برند را تشخیص نمی دهند.
تفاوت بین مشاوره برندینگ و استراتژیست برند چیست؟
اصطلاحات “استراتژیست برند” و “مشاوره برندینگ” اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند. برخی افراد تمایز زیر را بین دو خدمات مشاوره برندینگ قائل می شوند. استراتژیست برند کسی است که با یک شرکت برای توسعه اهداف و رویکردهای برندسازی بلندمدت کار می کند. آنها به تعریف یک مخاطب هدف، ایجاد ارزش پیشنهادی منحصر به فرد و تعیین بهترین کانال ها برای دستیابی به مخاطب و دستیابی به اهدافتان کمک می کنند. مشاور برندینگ کسی است که میتواند تصویر بزرگ را ببیند و توصیهها و راهنماییهای تخصصی به کسبوکارها ارائه دهد تا به شکلدهی مجدد یا تقویت تصویر برند یا افزایش عملکرد کمک کند. در نهایت، این دو نقش به یک شکل عمل می کنند. بنابراین، احتمالاً بهتر است خیلی درگیر نام ها نشوید و بیشتر روی نتایجی که از متخصص به دنبال آن هستید تمرکز کنید.
بیشتر بخوانید:مشاوره برنامه ریزی استراتژیک
تفاوت بین مشاور برندینگ و مشاور بازاریابی
مشاوران برندینگ و بازاریابی یکی هستند، درست است؟ این اغلب دیدگاه کسب و کارهای اولیه و کوچک است، جایی که آنها معتقدند هر دو موقعیت وظایف یکسانی را انجام می دهند. با این حال، این اشتباه است – و هر شرکت در حال رشد باید تفاوت بین یک مشاور برندینگ و مشاور بازاریابی را درک کند (و چگونه آنها می توانند به نتیجه نهایی کمک کنند). در مورد تمایز، یک مشاور برندینگ مسئول ساخت خود برند است. از سوی دیگر، مشاور بازاریابی برند را تبلیغ می کند و کمپین های فردی را مدیریت می کند. به آن مانند یک ماشین فکر کنید. مشاور برندینگ ظاهر و احساس خودرو را در حالی که مشاور بازاریابی روی موتور کار می کند، توسعه می دهد تا بتواند حرکت کند. شکاف بین برندسازی و بازاریابی میتواند مبهم باشد، اما دانستن تفاوتهای آنها – و نحوه همپوشانی آنها – برای هر کسبوکاری ضروری است. بدون این دانش، یک برند صیقلی و معتبر که به طور کامل نماینده شرکت باشد، دست نیافتنی است. در عوض برند به یک ابزار تبلیغاتی توخالی تبدیل می شود.
چگونه به یک مشاور برندینگ تبدیل شویم؟
مشاوران برندینگ یا استراتژیست های برند به سازمان ها کمک می کنند تا بفهمند که چگونه فرآیندهای بازاریابی و درآمد خود را بهبود بخشند. با ترکیبی از تجزیه و تحلیل، طراحی و دانش بازاریابی، این مشاوران می توانند فرصت های بازار را شناسایی کنند تا اطمینان حاصل شود که برندها مشتریان را جذب می کنند و سهم بازار آنها را افزایش می دهند. یادگیری چگونگی دنبال کردن حرفه ای در استراتژی برند می تواند به شما کمک کند تا مشخص کنید کدام مهارت ها را برای موفقیت در این نقش توسعه دهید.
به عنوان یک استراتژیست برند مشتاق، یادگیری، تحقیق و درک اجزای اصلی درگیر در برندسازی سودمند است. با کسب دانش گسترده و تجربه حرفه ای، می توانید توانایی های تحلیلی، طراحی، ارتباطی و فنی خود را برای پیشرفت شغلی خود بهبود بخشید.
شما می توانید برای موقعیت هایی به عنوان هماهنگ کننده رسانه های اجتماعی، دستیار بازاریابی، سفیر برند، طراح برند یا همکار تبلیغاتی درخواست دهید. موقعیتهای شغلی در بخشهای فروش، بازاریابی یا روابط عمومی سازمان به شما این امکان را میدهد که تجربه عملی در پیادهسازی و ایجاد استراتژیهای تبلیغاتی دریافت کنید. تجربه حرفه ای می تواند درک عمیق تری از فرآیندهای خلاقانه و عملیاتی درگیر در مدیریت برند ارائه دهد. همچنین فرصتی برای یادگیری نحوه همکاری حرفهایها برای افزایش گردش کار و ارائه کمپینهای تبلیغاتی مؤثر در حین بررسی نحوه انجام کار صنایع و آژانسها است.
مهارت های مفید برای مشاوران برندینگ کدام اند؟
مشاوران برندینگ مسئول یکسان سازی برند یک سازمان با مخاطبان هدف آن هستند. آنها در مورد مشتریان و بازارها تحقیق می کنند تا دریابند که چگونه یک برند می تواند راه حلی ارائه دهد و مزیت بازار را به دست آورد. به عنوان یک مشاور برندینگ مشتاق، توسعه ترکیبی از مهارت های سخت و نرم برای دستیابی به اهداف شغلی مفید است. در اینجا چند مهارت وجود دارد که ممکن است برای رشد حرفه ای شما به عنوان یک مشاور برندینگ مفید باشد:
دانش بازاریابی دیجیتال
مشاوران برندینگ از بازاریابی دیجیتال برای اطلاع از حضور آنلاین، مخاطبان و رقبای سازمان استفاده می کنند. آنها همچنین حساب های رسانه های اجتماعی، ارتباطات ایمیل، تبلیغات دیجیتال و سایر کانال های بازاریابی را بررسی می کنند. درک اینکه چگونه این اجزای آنلاین بر وضعیت یا ادراک یک برند تأثیر میگذارند، میتواند به شما کمک کند تا استراتژیهایی برای ایجاد سرنخ و بهبود دسترسی به بازار ایجاد کنید. بازاریابی دیجیتال از یک رویکرد متمایز به بازاریابی سنتی سود می برد و یک استراتژیست برند تأثیرگذار می داند که چگونه از دیجیتالی شدن برای تولید نتایج سودآور استفاده کند.
کپی رایتینگ
این مهارت به شما کمک می کند تا مطالب تبلیغاتی قانع کننده ای را به صورت چاپی و آنلاین بنویسید. در تبلیغات، نوشتههای شما اثربخشی کمپینهای بازاریابی شما را تعیین میکند و به شما این امکان را میدهد که پایگاه مشتری و سودآوری یک برند را افزایش دهید. شما می توانید این مهارت را با تحقیقات بازار، با تمرکز بر نحوه واکنش مشتریان به زبان یا عبارات خاص تکمیل کنید. هر مخاطب هدف متنوع است و ممکن است از کپی رایتینگ سفارشی بهره مند شود.
آشنایی با سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری (CRM)
سیستمهای مدیریت ارتباط با مشتری به شرکتها کمک میکنند تا تعاملات با مشتری را مدیریت نمایند و اطلاعات ارزشمندی را ارائه میدهند که چرخه حیات مشتری، از بازاریابی گرفته تا فروش و خدمات مشتری را شرح میدهد. مشاوران برندینگ برای شناسایی پایگاه مصرف کننده فعلی برند و توسعه استراتژی هایی برای افزایش حفظ مشتری و ایجاد سرنخ به مدیریت ارتباط با مشتری متکی هستند. این ابزاری است که به شما امکان میدهد حوزههایی را برای بهبود به مدیریت ارائه دهید و تیمهای بازاریابی، طراحی و تبلیغات را راهنمایی کنید.
مهارت در جهت هنری
از آنجایی که طراحی بصری جزء حیاتی استراتژی برند است، درک اصول و ابزارهای طراحی می تواند برای حرفه شما در این زمینه مفید باشد. چه یک طراح برند یا طراح گرافیک باشید، بیان بصری به شما کمک می کند تا اطمینان حاصل کنید که محصولات یا خدمات یک شرکت دارای ویژگی های زیبایی شناختی جذاب برای جلب توجه مشتریان هستند. این دانش هنگام تعامل با اعضای بخش طراحی یا هنر یک برند ارزشمند است. شما میتوانید در مورد اینکه کدام سبکها یا نرمافزارها میتوانند هدف کمپین را افزایش داده و نتایج مطلوبی را تولید کنند، راهنمایی نمایید. این مهارت شما را قادر می سازد تا هر کار را در فرآیند خلاقانه در نظر بگیرید و منحصر به فرد بودن یک برند را برجسته کنید.
ارتباط
مهارتهای ارتباطی قوی کلامی و نوشتاری میتواند به مشاوران برندینگ کمک کند تا مشاوره مؤثری را به مشتریان ارائه دهند. توانایی شما در پیروی از دستورالعمل های مشتریان یا مدیریت به شما این امکان را می دهد که مسئولیت های خود را با هدف و هوشمندی انجام دهید. با تحقیق در مورد بازارها، تجزیه و تحلیل الگوهای مصرفکننده و درک رقبا، اطلاعات ارزشمندی را فهرستبندی میکنید که میتوانید به رهبران یک برند منتقل نمایید. مهارت های ارتباطی اثبات شده تضمین می کند که هر حرفه ای که با او در تعامل هستید، هدف شما را درک می کند و برای رسیدن به اهداف پروژه با شما همکاری می کند.
مدیریت منابع و بودجه
مشاوران برندینگ میتوانند در شرکتهای بزرگ، کسبوکارهای میانرده و استارتاپها استخدام شوند. هر نوع سازمانی دارای بودجه های متمایز و منابع موجود است. شما مسئول انطباق با این پارامترهای واگرا و ادامه تولید نتایج مثبت هستید. یک استراتژیست و مشاور برندینگ تأثیرگذار منابع موجود را در نظر می گیرد و در چارچوب آن محدودیت ها کار می کند تا استراتژی های طراحی و بازاریابی را با هدف افزایش تأثیر یک برند توسعه دهد.
تدبیر برای کشف مقرون به صرفه ترین رویکردهایی که یک سازمان می تواند برای دستیابی به اهداف خود انجام دهد ضروری است. این توانایی همچنین به برند شخصی شما ارزش می افزاید و به شما امکان می دهد فرصت های شغلی خود را گسترش دهید.
دانش رسانه های اجتماعی
رسانه های اجتماعی جزء مهمی از کمپین بازاریابی یک برند هستند. در نتیجه، می توانید با توسعه تجربه و درک خود از نحوه عملکرد رسانه های اجتماعی، حرفه خود را به عنوان یک مشاور برندینگ پیش ببرید. هر پلتفرم رسانه اجتماعی دارای مخاطبان متمایز است و از رویکردهای متفاوت سود می برد. همانطور که فرصتهای تبلیغاتی را استراتژی میکنید، میتوانید دانش خود را برای به حداکثر رساندن نتایج کانالها یا حسابهای رسانه اجتماعی مختلف یک برند به کار ببرید. این توانایی بر اهمیت دیجیتالی شدن تاکید می کند، و به شما امکان می دهد سرنخ ایجاد کنید و به طور بالقوه از رقبا پیشی بگیرید.
مهارت های روانی
یکی از اجزای اصلی نقش مشاور برندینگ، بررسی ادراکات مشتریان از یک برند خاص است. میتوانید عادات و اولویتهای مشتری را که تصمیمات خرید را هدایت میکنند، از طریق تحقیق و سایر ابزارهای تحلیلی بیاموزید. درک روانشناسی به شما امکان می دهد ارتباطات ایجاد کنید و پیش بینی های رفتاری را تولید کنید. این توانایی برای ایجاد کمپین های بازاریابی و اجرای انتخاب های طراحی ضروری است. با به دست آوردن درک عمیق تر از مخاطبان هدف خود، می توانید اطمینان حاصل کنید که محصولات یا خدمات یک برند خواسته های مصرف کننده را برآورده می کند.
بیشتر بخوانید:مشاوره CRM
برترین شرکت های مشاوره برندینگ کدامند؟
در حالی که گاهی اوقات به نظر می رسد که همه می خواهند وارد ۳ شرکت مشاوره استراتژیک برتر مک کینزی (McKinsey)، گروه مشاوره بوستون (BCG) و بین اند کمپانی (Bain & Company) که با نام MBB نیز شناخته می شود، شوند، شایان ذکر است که چندین شرکت مشاوره برتر دیگر نیز وجود دارند که می تواند به یک شغل رونق واقعی بدهد. در زیر لیستی از شرکت های مشاوره برتر ارزیابی شده برای عملکرد آنها در چند دسته مختلف آورده شده است
- اکسنچر (Accenture)
- الیور وایمن (Oliver Wyman)
- بوز آلن همیلتون (Booz Allen Hamilton)
- دیلویت (Deloitte)
- پرایس واتر هاوس کوپر (PricewaterhouseCoopers)
- ارنست و یانگ (EY)
- کی پی ام جی (KPMG)
- ال ای کی (LEK)
- رولاند برگر (Roland Berger)
- کرنی (Kearney)
- مشاوران استراتژی او سی اند سی (OC&C)
نتیجه گیری
مشاوره برندینگ نقش مهمی در کمک به کسب و کارها برای تعریف، توسعه و انتقال موثر هویت برند خود ایفا می کند. یک برند قوی نه تنها یک شرکت را از رقبای خود متمایز می کند، بلکه وفاداری مشتری را تقویت می کند، درک بازار را افزایش می دهد و باعث رشد کسب و کار می شود. مشاوران برندینگ از طریق بینشهای متخصص و استراتژیهای متناسب، سازمانها را در درک مخاطبان هدف خود، ساختن روایتهای قانعکننده برند و اجرای استراتژیهای بازاریابی منسجم راهنمایی میکنند. در نهایت، مشاوره برندینگ موثر منجر به مزیت رقابتی پایدار می شود و آن را به سرمایه گذاری ارزشمندی برای کسب و کارهایی تبدیل می کند که در تلاش برای موفقیت در بازار پویای امروزی هستند.
جهت ارتقاء سطح کیفی مقالات و تکمیل مباحث مربوط لطفا نظرات و دیدگاههای خود را در پایان این مقاله درج کنید، همچنین چند مقاله مرتبط با موضوع مشاوره برندینگ برای مخاطبان سایت شریف استراتژی به اشتراک گذاشته شده است. شما میتوانید با ارائه درخواست مشاوره از طریق ارسال فرم، مشاوره رایگان در خصوص کسب و کار خود دریافت نمایید. پس از ارسال درخواست، کارشناسان شریف استراتژی در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
در گفتگو ها شرکت کنید.