مشاوره منابع انسانی

مشاوره منابع انسانی

مشاوره منابع انسانی عملی است برای ارائه تمام جنبه های مدیریت منابع انسانی به عنوان یک ارائه دهنده خارجی، و با مسائل حرفه ای و کسب وکاری مرتبط با اجرای چنین روشی – از جمله توسعه مشتری، قراردادها و مدیریت مشتری. در این مقاله حرفه مشاوره منابع انسانی را بررسی کرده ایم و وظایف و مسئولیت های یک مشاور منابع انسانی را بیان کرده ایم.

مقدمه ای بر مشاوره منابع انسانی

مشاوران منابع انسانی طیف گسترده ای از خدمات، از جمله مشاوره حرفه ای، آموزش، تعلیم و پرورش و راه حل های منابع انسانی را برای مشتریان شرکتی و کسب وکارهای کوچک ارائه می دهند. این نقش شامل وظایف مختلفی مانند تحقیقات کسب وکاری، تجزیه و تحلیل، برنامه ریزی و مشاوره مدیریت است. هدف اصلی مشاوران منابع انسانی مشاوره دادن به مشتریان برای ایجاد سیاست‌های کسب وکاری و منابع انسانی قوی‌تر و مناسب‌تر است.

اگر شرکتی از مدیریت سرمایه انسانی فعلی خود راضی نباشد، یک مشاور منابع انسانی را برای ایجاد برنامه های بهبود کارایی کارکنان استخدام می کند. یک مشاور منابع انسانی این کار را با ایجاد طرح ها و مدل های خاص شرکت انجام می دهد. بنابراین، این بر عهده مشاور منابع انسانی است که نقاط ضعفی را که ممکن است یک شرکت در سرمایه انسانی خود داشته باشد بررسی و مشخص کند. پس از آن، آنها راه حل هایی را توسعه داده و ارائه می دهند که به نفع مشتری است.

بیشتر بخوانید:مشاوره نوآوری

 

حرفه مشاوره منابع انسانی چیست؟

شرکت ها به طور مداوم در تلاش هستند تا مدیریت منابع انسانی کارآمدتر و موثرتر را پیاده سازی کنند. با این حال، بسیاری از شرکت ها محدودیت های بودجه ای دارند و نمی توانند مدیران منابع انسانی را به صورت تمام وقت استخدام کنند. از این رو، آنها با مشاوران منابع انسانی همکاری می کنند و بدون صرف هزینه بیش از حد خود، مشاوره مجرب دریافت می کنند.تقاضا برای این خدمات به سازمان های بزرگ محدود نمی شود. برای مشاوران مستقل منابع انسانی، در واقع، بزرگترین حوزه فرصت، ممکن است با شرکت های کوچک باشد. بر اساس گزارش اداره کسب وکار کوچک، اکثریت قریب به اتفاق کسب وکارهای ایالات متحده کمتر از ۱۰۰ کارمند دارند. این نشان دهنده فرصت قابل توجهی برای مشاوران مستقل منابع انسانی است. از آنجایی که سازمان‌های بیشتری تصمیم گرفته‌اند تا بار کارکنان خود را با قرارداد برای خدمات منابع انسانی کاهش دهند، فرصت‌های برون‌سپاری برای مشاوران مستقل منابع انسانی افزایش یافته است. در نتیجه، نقش مشاور منابع انسانی بسیار مورد تقاضا است و شما باید در مورد مسئولیت های آنها بدانید تا خودتان به یک مشاور منابع انسانی ماهر تبدیل شوید.

بیشتر بخوانید:مشاوره تولید

نقش مشاوره منابع انسانی در کسب وکارها چیست؟

مسئولیت های نقش مشاور منابع انسانی در شرکت ها و صنایع متفاوت به نظر می رسد. شما می توانید در موارد استفاده از منابع انسانی در یک بخش خاص تخصص داشته باشید یا تجربیات متنوعی را در کار در صنایع مختلف به دست آورید. صرف نظر از این، این نقش بسیار مهم است و برای تبدیل شدن به یک مشاور منابع انسانی ماهر، باید به تخصص فنی قابل توجه و پیشینه حرفه ای گسترده دست پیدا کنید.

برخلاف یک رئیس منابع انسانی یا مدیر منابع انسانی که به صورت داخلی استخدام می شوند، یک مشاور منابع انسانی اغلب به صورت قراردادی استخدام می شود. از آنجایی که یک مشاور منابع انسانی به عنوان یک نماینده خارجی عمل می کند، آنها برای فرصت های شغلی و مشتریان بیشتری باز هستند. اما این بدان معناست که برخلاف سایر متخصصان منابع انسانی، یک مشاور منابع انسانی باید دائماً به دنبال فرصت های شغلی برای پیشرفت مهارت ها و مسیر شغلی خود باشد.

علاوه بر این، مشاوران منابع انسانی فرصت های بیشتری برای کار با شرکت ها در صنایع و زمینه های مختلف نسبت به سایر حرفه ای های منابع انسانی مانند متخصصان منابع انسانی دارند. در حالی که این چالش ها با سهم مناسبی همراه است، اما منجر به تجربه حرفه ای متنوع تری می شود. چنین تجربه‌ای به مشاوران منابع انسانی کمک می‌کند تا پاداش بهتری داشته باشند و شغل موفق‌تری داشته باشند.

 یک انگیزه اولیه برای کسب وکار برای استخدام مشاور منابع انسانی، اثربخشی مالی این موضوع است. یک سازمان منابع کمتری را صرف استخدام مشاور منابع انسانی می کند تا اینکه به یک متخصص یا مدیر منابع انسانی کار تمام وقت ارائه دهد. در نتیجه مشاور تعهدات کمتری با شرکت دارد و به طور همزمان به سایر شرکت ها نیز مشاوره می دهد.

وظایف بنیادی مشاوره منابع انسانی

مسئولیت های مشاوره منابع انسانی در کسب وکار چیست؟

مشاوران منابع انسانی حلال مشکلات با استعدادی هستند. از این رو، شرکت ها از یک مشاور انتظار دارند که در مورد مدیریت، رویه های استخدام و سایر مسائل مربوط به منابع انسانی که نیاز به معامله کوتاه مدت دارند، به آنها مشاوره دهد. با این وجود، آنها همچنین به شرکت ها در زمینه ایجاد قابلیت های موثر منابع انسانی بلندمدت مشاوره می دهند. برخلاف یک متخصص منابع انسانی، که اغلب بر استخدام منابع یا نقش های اداری تمرکز می کند، مشاور منابع انسانی توانایی تغییر و پیاده سازی راه حل ها را در بخش های مختلف منابع انسانی دارد. بنابراین، کارفرمایان از مشاور منابع انسانی انتظار دارند که راه حل هایی را برای هر چیزی، از ارائه آموزش و پشتیبانی کارکنان گرفته تا ایجاد یک سیستم حقوق و دستمزد کارآمد، ایجاد کند.

کسب‌وکارها همچنین به دنبال مشاوران منابع انسانی هستند تا به آنها در اهداف بلندمدت تجاری کمک کنند. این نیاز شامل طراحی برنامه های گسترده یا جمع آوری داده ها برای بررسی یک موضوع خاص است. برخی از متداول ترین مسئولیت ها و وظایف مشاور عبارتند از:

  • ایجاد یک برنامه اشتغال و کمک به تیم منابع انسانی در اجرای برنامه های شغلی جدید.
  • ایجاد و اجرای طرح های تحقیق و نظرسنجی برای مشخص کردن مسائل اساسی.
  • ارائه مشاوره در مورد مدیریت کارکنان و مدیریت عمومی.
  • ارزیابی انطباق شرکت با قوانین و مقررات.
  • ایجاد برنامه ای برای انطباق با شیوه های کارآمد منابع انسانی
  • مشاوره در مورد فناوری منابع انسانی مناسب بسته به جایگاه کسب و کار.

اگرچه همه مشاوران منابع انسانی از شیوه های مشاوره عمومی پیروی می کنند، مشاوران متخصص به طور مداوم مهارت های خود را در زمینه تخصص خود تنظیم می کنند. به عنوان مثال، یک برنامه استخدام منابع باید برای مؤسسات پزشکی و مسب وکارهای کوچک فناوری اطلاعات متفاوت باشد. یک استارت‌آپ نوظهور فناوری اطلاعات ممکن است برای استخدام افراد کم‌تجربه آماده باشد، اما به فردی نیاز دارد که بسیار فعال باشد و بتواند با جریان کاری پویا سازگار شود. از سوی دیگر، یک مؤسسه پزشکی فردی با مدرک پزشکی را استخدام می کند که می تواند وظایف منابع انسانی خاصی را به مدت طولانی بدون به خطر انداختن اثربخشی انجام دهد.

بنابراین، وظیفه مشاور منابع انسانی پشتیبانی از مشتریان با راه حل های سفارشی است. مسئولیت های مشاوران منابع انسانی معمولاً زمانی پایان می یابد که راه حل های آنها به دستیابی به یک هدف کمک کند. با این حال، به نفع مشاور است که برنامه‌ها و راه‌حل‌هایی با کیفیت بالا ارائه دهد که ارزش پایداری را برای کارفرما ایجاد کند.

بیشتر بخوانید:مشاوره عملیات

 

ماهیت کار مشاوره منابع انسانی چیست؟

مشاوران منابع انسانی اساساً صاحبان کسب وکارهای کوچک هستند و باید همان ویژگی های هر کارآفرین دیگری را داشته باشند. این موارد عبارتند از:

  • توانایی کار مستقل.
  • مهارت های اساسی مدیریت کسب و کار – مانند حسابداری، مدیریت دفتر و خدمات مشتری.
  • توانایی بازاریابی خدمات

علاوه بر این، مشاوران منابع انسانی موفق در زمینه خاصی از عملکرد منابع انسانی – یا تخصص گسترده به عنوان یک متخصص عمومی – و یک بازار هدف مشخص شده با نیاز ثابت به خدماتی که مشاور ارائه می دهد، تخصص دارند. برای جذب مشتری، مشاوران منابع انسانی باید بتوانند از طریق سوابق و تجربیات خود نشان دهند که می توانند به اهداف و مقاصد خاصی دست یابند. صدور گواهینامه می تواند به نشان دادن شایستگی مشاور منابع انسانی کمک کند. مشتریان بالقوه علاقه مند هستند که بدانند مشاور منابع انسانی چه چیزی می تواند ارائه دهد و شواهدی را ببینند که مشاور در گذشته کارهای مشابهی انجام داده است.

تجربه متنوع یک مشاور با چندین سازمان می‌تواند بدون تضعیف قابلیت‌های کارکنان داخلی، مزیتی را به همراه داشته باشد. عینیت نسبی و موضع بی طرف مشاوران برای سازمان ها ارزشمند است. این بی طرفی به مشاوران اجازه می دهد تا به جای تمرکز بر سیاست داخلی، روی مسائل و راه حل های واقعی تمرکز کنند. به روز ماندن در مورد روندها و مسائل منابع انسانی می تواند یک چالش بزرگ باشد، اما یک ضرورت است. مشارکت در سازمان‌های حرفه‌ای می‌تواند منبع خوبی برای اطلاعات از طریق سایر همکاران منابع انسانی و از طریق مطالبی باشد که در نشریات و منابع آنلاین و در کنفرانس‌ها در دسترس است.

زندگی یک مشاور مستقل می تواند پاداش دهنده و دیوانه کننده باشد. می تواند نیروبخش و تضعیف کننده باشد. فراز و نشیب ها عمدتاً تحت تأثیر مشتریان و تلاش برای یافتن آنها، حفظ آنها و کار مؤثر با آنها است. در ادامه به نکاتی برای تبدیل شدن به یک مشاور منابع انسانی می پردازیم.

مدیریت بازرگانی

مشاوران منابع انسانی باید در مدیریت کسب و کار خود به عنوان کارآفرین و استفاده کارآمد از زمان خود در زمانی که هیچ کس جز خودشان آنها را هدایت نمی کند، ماهر باشند. برخی از ملاحظات کسب وکاری کلیدی برای مشاوران منابع انسانی عبارتند از:

  • حوزه های تمرکز مشخص کنید که آیا مشاوره خدمات عمومی یا تخصصی منابع انسانی ارائه خواهد کرد و خدماتی را که ارائه خواهد شد شناسایی کنید.
  • بازار(های) هدف مورد خدمت (به عنوان مثال، صنعت، جغرافیا، نقطه اصلی تماس مشتری) را تعیین نمایید.
  • ساختار حقوقی تعیین کنید که آیا کسب و کار به عنوان یک مالکیت انحصاری، شرکت با مسئولیت محدود (LLC)، یا سایر نهادها فعالیت خواهد کرد.
  • مدیریت تیم. تصمیم بگیرید که آیا مشاوره به طور مستقل اداره می شود یا اینکه آیا کارکنان – یا شرکا – برای برآوردن نیازهای مشتری ضروری هستند.
  • مالی. شناسایی انتظارات درآمد و هزینه و ایجاد بودجه اولیه برای عملیات.
  • اداری. نحوه مدیریت عملیات کسب وکاری، از جمله مواردی مانند مدیریت فاکتور، جمع آوری و ملاحظات مالیاتی را تعیین کنید. منابع خارجی لازم (به عنوان مثال، حقوقی، مالی) را شناسایی کنید.
  • بیمه. نیازهای بیمه ای را شناسایی کنید که شامل بیمه سلامت و عمر و همچنین بیمه مسئولیت حرفه ای می شود. نوع و سطح پوشش انتخابی بر اساس وضعیت مالی مشاور منابع انسانی، سطح مواجهه و درجه ریسک قابل قبول خواهد بود. ببینید یک مشاور مستقل منابع انسانی چه بیمه ای باید داشته باشد؟
  • صدور مجوز. الزامات مجوز را تعیین کنید. ایالت ها و همچنین بسیاری از شهرها و شهرستان ها قوانین متفاوتی در مورد مجوزهای تجاری دارند. مشاوران منابع انسانی باید با آژانس های مربوطه بررسی کنند تا الزامات انجام تجارت در منطقه خود را تعیین کنند.
زمینه های فرصت

در حالی که مطمئناً مشاوران منابع انسانی هستند که به عنوان متخصصان عمومی فعالیت می‌کنند، بسیاری متوجه می‌شوند که داشتن یک حوزه تخصصی با تمرکز ویژه راه مهمی برای توسعه آگاهی از نام و یک جریان ثابت از مشتریان است. مشاوران منابع انسانی فرصت ها و زمینه های بالقوه تمرکز زیادی دارند. طبق نظرسنجی اچ آر دایو (HR Dive)، بیش از نیمی از شرکت های مورد بررسی حداقل یک فعالیت منابع انسانی را برون سپاری می کنند.

در حالی که عناصر تراکنشی عملکرد منابع انسانی به وضوح فرصت هایی را برای برون سپاری نشان می دهند، آنها تنها فرصت ها نیستند. سازمان‌های کوچک به کمک‌های تاکتیکی و روزمره در طیف وسیعی از فعالیت‌های مرتبط با منابع انسانی نیاز دارند. علاوه بر این، انطباق اولیه و روابط کارمندان نیز زمینه‌هایی هستند که تقاضای بالایی دارند.

محیط کار

بسیاری از مشاوران منابع انسانی در دفاتر خانگی کار می کنند. هنگام انتخاب کار از خانه، مشاوران باید حتماً محدودیت‌های منطقه‌بندی محلی و استفاده از زمین را بررسی کنند، که ممکن است بر توانایی آنها برای پذیرش بازدیدکنندگان تجاری یا استخدام انواع خاصی از کارکنان تأثیر بگذارد. اما برای کسانی که قادر به فعالیت در این محیط هستند، از مزایای آن می توان به راحتی و کاهش هزینه های عملیاتی اشاره کرد. بزرگترین معایب بالقوه تضمین کارایی و اجتناب از حواس پرتی است.

برای حداکثر کارایی، دفتر باید در اتاقی جدا از بقیه قسمت نشیمن و به دور از عوامل حواس پرتی قرار گیرد. محیط اداری باید به گونه ای طراحی شود که از حواس پرتی های غیرضروری جلوگیری کند و باید برای حداکثر کارایی با میز، فایل ها و تجهیزات اداری که قرار دارند ترتیب داده شود تا اطمینان حاصل شود که موادی که اغلب استفاده می شوند به راحتی در دسترس هستند.

در حالی که راحتی کار از خانه می تواند قابل توجه باشد، اغلب چالش های زیادی نیز وجود دارد. برای مثال، ایجاد تعادل بین کار و زندگی شخصی با دفتری که همیشه در پایین راهرو است، می تواند دشوار باشد. کار از خانه ممکن است به معنای جلسات کمتر و شایعات کمتر در محل کار باشد، اما بسیاری از عوامل دیگر برای جلب توجه با هم رقابت می کنند – کودکان، حیوانات خانگی، کارهای خانه و…

برخی از مشاوران منابع انسانی ممکن است بخواهند دفتری جدا از خانه خود اجاره کنند. بزرگترین ملاحظات مالی است و شامل هزینه های مربوط به اجاره، آب و برق، سفر و سایر هزینه های سربار است. بسته به مکانی که مشاور در آن کار می‌کند، ممکن است گزینه‌های موقت فضای اداری در دسترس باشد و سایر ترتیبات فضای مشترک ممکن است امکان پذیر باشد. انواع مختلفی از مراکز تجاری دسترسی به اینترنت، ویدئو کنفرانس، فضای کنفرانس مشترک و خدمات پذیرش ارائه می دهند. برخی حتی مکانی را اجاره می کنند که مشاوران بتوانند بر اساس نیاز با مشتریان ملاقات کنند.

بسته به نوع خدمات ارائه شده و فراوانی تعامل با مشتریان در سایت، موقعیت مکانی ممکن است یک مورد مهم باشد. قبل از تحقیق در مورد گزینه ها، مشاوران منابع انسانی باید نیازهای خود را در نظر بگیرند و اولویت بندی کنند. درک دقیق آنچه مورد نیاز است می تواند به فیلتر کردن انتخاب ها برای انجام مناسب ترین انتخاب کمک کند.

بازاریابی

شناسایی مخاطبین بالقوه اولین قدم ضروری برای هر کسی است که به شغل مشاوره فکر می کند. اکثر مشاوران متوجه می شوند که بزرگترین منبع کسب و کار آنها ارجاعات دهان به دهان است، بنابراین شهرت نیز بسیار مهم است. بازاریابی مستلزم فعالیت‌های مختلفی است که ممکن است شامل نوشتن مقاله، سخنرانی، شرکت در رویدادهای تجاری محلی و منطقه‌ای، خدمت در هیئت‌ها و کمیته‌ها و برقراری تماس یا سایر ارتباط ها با مشتریان بالقوه باشد.

وب سایت ها ابزار ارزشمندی برای مشاوران منابع انسانی هستند نه تنها برای جذب کسب وکار، بلکه برای ارائه یک منبع مفید برای مشتریان بالقوه و مشتریان. مشاور می تواند از این انجمن برای برجسته کردن زمینه های تخصصی، نمایش مطالعات موردی و داستان های موفقیت و ارائه اطلاعات تماس استفاده کند. برای موثر بودن، وب‌سایت‌ها باید از نظر ظاهری حرفه‌ای باشند، به راحتی قابل پیمایش باشند و به اندازه کافی به روز شوند تا بازدیدهای مکرر را تشویق کنند.

حضور در شبکه های اجتماعی نیز برای مشاوران منابع انسانی یک ضرورت است. مشاوران می توانند از سایت های رسانه های اجتماعی مانند لینکدین، توییتر و یوتیوب برای تقویت حضور خود و بازاریابی خدمات خود با هزینه بسیار کم استفاده کنند.

شبکه در کسب وکار مشاوره منابع انسانی کلیدی است. برای موفقیت، توانایی برقراری ارتباط و حفظ روابط قوی با مخاطبین در بازارهایی است که مشاوران منابع انسانی انتخاب کرده اند.

از شرکای ارجاعی نیز می توان برای بازاریابی خدمات مشاوره منابع انسانی استفاده کرد. مشاوران منابع انسانی ممکن است برای ارجاع از شبکه‌هایشان با دیگر متخصصان در کسب‌وکارهای غیررقیب شریک شوند.

پس از ایجاد تماس، مشاوران منابع انسانی باید پیشنهاداتی را ایجاد کنند که نیازهای مشتری شناسایی شده را برآورده نماید. توانایی انتقال ارزش پیشنهادی به مشتریان در قالب یک پیشنهاد رسمی اساسی است.

مشتریان علاقه مند به کار با مشاوران منابع انسانی هستند که تجربه شخصی و عملی در زمینه خدماتی که ارائه می دهند دارند. یک مهارت مهم برای مشاوران منابع انسانی، توانایی گوش دادن موثر به نیازهای مشتری است.

مشاورانی که توانایی گوش دادن، درک و عمل مناسب را از خود نشان می‌دهند، نگرانی‌های مشتریان را که آنها درک می‌کنند کاهش می‌دهند و می‌توانند به طور مؤثر به مسائل مشتری رسیدگی نمایند. مشتریان به دنبال نتایج هستند. مشاورانی که می توانند ارزش قابل اندازه گیری را نشان دهند دارای مزیت رقابتی هستند.

قراردادها و توافق نامه ها

در حالی که همه مشاوران منابع انسانی از قراردادهای رسمی با مشتریان استفاده نمی کنند، توصیه می شود توافق نامه و انتظارات مربوط به رابطه مشاوره را به صورت کتبی مستند کنید تا به مدیریت انتظارات و جلوگیری از سوء تفاهم کمک نمایید. توافق نامه های کتبی بسیار مهم هستند تا همه در مورد کارهایی که باید انجام شود، زمان بندی ها، پرداخت ها و نحوه رسیدگی به اختلافات روشن باشند.

آلن وایس، نویسنده کتاب «چگونه پیشنهادی را بنویسیم که هر بار پذیرفته می‌شود»، پیشنهاد می‌کند که پروپوزال‌ها جزئی و خاص باشند. پیشنهادات او شامل چندین بخش استاندارد است که اهداف، معیارها، ارزش برای مشتری، زمان بندی، روش شناسی، گزینه ها، مسئولیت پذیری مشترک، شرایط و ضوابط را پوشش می دهد.

پیشنهادها نباید بسیار مفصل یا طولانی باشند. در واقع، یک توافق نامه ساده می تواند به اندازه یک و نیم صفحه کوتاه باشد. نکته کلیدی این است که حداقل شامل موارد زیر باشد:

  • شرح خدماتی که انجام خواهد شد.
  • مهلتی که در آن خدمات تکمیل می شود.
  • هزینه هایی که اخذ خواهد شد.

در برخی شرایط، مشتریان با یک توافق نامه به مشاور ارائه می کنند. هنگامی که این اتفاق می افتد، ایده خوبی است که قبل از امضای سند، توسط یک وکیل بررسی شود.

یکی دیگر از عناصر پیشنهادی که می تواند بر تصمیم مشتری برای استخدام مشاور منابع انسانی تأثیر بگذارد، مراجع است. مراجع باید با دقت در نظر گرفته شوند و نه تنها شامل نام و شرکت بلکه اطلاعاتی در مورد نوع خدمات ارائه شده و – در صورت امکان – نتایج قابل اندازه گیری آن خدمات باشد. مشاوران منابع انسانی باید آماده پاسخگویی به سوالات خاص در مورد عملکرد باشند و باید نمونه هایی از پروژه های خاص را به راحتی در دسترس داشته باشند.

نگرانی های مالی

مشاوران منابع انسانی باید به این سوال بپردازند که برای خدمات چقدر باید هزینه دریافت کنند. مشاوران باید به اندازه کافی هزینه بپردازند تا منعکس کننده تخصص و ارزش آنها باشد. ادراک مهم است. کارمزدهای بسیار کمتر از آن چیزی که مشتریان به پرداخت آن عادت دارند ممکن است سیگنال های هشدار دهنده را ایجاد کند. هزینه های بسیار بالاتر ممکن است نگرانی ایجاد کند. این تعادل سختی است اما باید برای اطمینان از درآمدزایی و جریان ثابت مشتریان ایجاد شود.

عوامل متعددی در تعیین نرخ ها و هزینه های پروژه دخیل هستند: آنچه مشاوران دیگر برای خدمات مشابه دریافت می کنند، نوع کسب وکار یا صنعت مورد نظر، سابقه مشتری در استفاده از مشاوران، عرضه و تقاضا، و سطح تجربه و تخصص مشاور می باشد. هزینه های پروژه های فردی بر اساس تعدادی از عوامل، از جمله اهداف پروژه، محدوده خدمات ارائه شده، معیارهای موفقیت، بودجه (در صورت وجود) و جدول زمانی خواهد بود.

بیشتر بخوانید:مشاوره بازاریابی

 

نتیجه گیری

شرکت‌ها یک مشاور منابع انسانی خارجی را استخدام می‌کنند تا از نقطه نظر با تجربه و توانایی‌های منابع انسانی خود بهره ببرند. بنابراین، تعجب آور نیست که اکثر مشتریان مشاوران منابع انسانی یا استارتاپ هایی هستند که می خواهند یک بخش منابع انسانی با کیفیت ایجاد کنند یا شرکت هایی که به دنبال رویکردی جدید برای منابع انسانی هستند. یک مشاور منابع انسانی ماهر می تواند به دستیابی موثرتر به چنین اهداف متنوعی کمک کند و بسیاری از مشتریان تجاری در نهایت به شرکای بلندمدت آنها تبدیل می شوند.

جهت ارتقاء سطح کیفی مقالات و تکمیل مباحث مربوط لطفا نظرات و دیدگاههای خود را در پایان این مقاله درج کنید، همچنین چند مقاله مرتبط با موضوع مشاوره منابع انسانی برای مخاطبان سایت شریف استراتژی به اشتراک گذاشته شده است. شما میتوانید با ارائه درخواست مشاوره از طریق ارسال فرم، مشاوره رایگان در خصوص کسب و کار خود دریافت نمایید. پس از ارسال درخواست، کارشناسان شریف استراتژی در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.

0 پاسخ
دیدگاه خود را ثبت کنیدتمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *