استراتژی بازاریابی همکاری در فروش چیست؟
در این مقاله قصد داریم به معرفی استراتژی بازاریابی همکاری در فروش بپردازیم و تعریفی دقیق از استراتژی بازاریابی همکاری در فروش را بیان کنیم. در ادامه به نحوه اجرا و پیاده سازی یک کمپین با رویکرد استراتژی بازاریابی همکاری در فروش خواهیم پرداخت و شاخص های ارزیابی موفقیت آن را مورد بررسی قرار میدهیم. پس از خواندن این مقاله شما میدانید که چه نفراتی باید برای اجرای موفقیت آمیز یک استراتژی بازاریابی همکاری در فروش بکار گرفته شوند و نقش هر یک از این ارکان چه خواهد بود.
مقدمه ای بر استراتژی بازاریابی همکاری در فروش
تصور کنید که یک کسب و کار کوچک ایجاد کرده اید و به دنبال انتشار اخبار در مورد محصولات و خدمات جدید خود هستید. کجا تبلیغ می کنید؟ چه کسی به انتقال پیام شما کمک خواهد کرد؟
راههایی مانند اینترنت فرصتهای بیشتری را برای کسبوکارها برای ارتباط با طیف وسیعی از مصرفکنندگان فراهم کرده است. متأسفانه، اینترنت همچنین یک محیط بسیار “پر سر و صدا” است، که در آن مصرف کنندگان با تبلیغات از جهات مختلف از منابع نامعتبر مواجه می شوند. بسیاری از کسبوکارها به امید کاهش بخشی از این سر و صدا وارد شراکتهای همکاری میشوند، جایی که یک وبسایت کسبوکار را برای کمیسیون تبلیغ میکند. این تاکتیکها به کسبوکارها اجازه میدهد تا با منابع قابل اعتمادی که کسب وکار را بازاریابی میکنند وارد مشارکت شوند. شرکتها بهجای پرداخت قیمت تعیینشده برای یک دوره تبلیغاتی خاص، بر اساس عملکرد برای کمپینهای همکاری در فروش پرداخت میکنند و به بسیاری از کسبوکارهای جدیدتر جایگزین ارزانتری برای مسیرهای بازاریابی سنتی میدهند.
چه کسانی از استراتژی بازاریابی همکاری در فروش استفاده می کنند؟
تاکتیک های بازاریابی همکاری در فروش بیشتر توسط خرده فروشان آنلاین استفاده می شود. آمازون دات کام (Amazon.com) یکی از بزرگترین نام ها در بازاریابی همکاری در فروش است (همچنین به بازاریابی تجارت الکترونیک مراجعه کنید). برنامه آن یکی از اولین کمپین های بازاریابی همکاری در فروش بزرگ بود که توسعه یافت و الگویی برای کمپین های بعدی شرکت های دیگر شد. ظهور گوگل (Google) و لینک شر (LinkShare) باعث شد تا بازاریابی همکاری در فروش به طیف وسیع تری از ناشران وب سایت در تمام سطوح ترافیک گسترش یابد. بنابراین، یک وبلاگ نویس ممکن است به عنوان یک شرکت همکار در فروش برای یک شرکت چند میلیون دلاری عمل کند.
به دلیل کمیسیون وب سایت همکار در فروش، حاشیه سود محصولات فروخته شده کمتر است، اما حجم کل فروش بیشتر است. محصولاتی که به ویژه از قرار گرفتن در معرض دید بالا سود می برند، مانند کتاب و موسیقی، نامزدهای خوبی برای استراتژی بازاریابی همکاری در فروش هستند (همچنین به بازاریابی محصول مراجعه کنید). سرگرمی ها و به ویژه بازی ها نیز از طریق چنین بازاریابی رشد کرده اند. سایر بخشهای کسب وکاری که از طریق بازاریابی همکاری در فروش در حال رشد هستند عبارتند از امور مالی، مسافرت و فروش تلفن همراه.
چرا از استراتژی بازاریابی همکاری در فروش استفاده کنیم؟
دسترسی سریع به مخاطبان بزرگ داشته باشید
ریسک کم: اگر تبلیغات باعث فروش نشود، هزینه ای ندارد
ناشران وب سایت به جای اینکه مجبور به استخدام شوند، داوطلبانه شرکت می کنند
بیشتر بخوانید:استراتژی بازاریابی وابستگی چیست؟
استراتژی بازاریابی همکاری در فروش برای چه نوع مشتریانی موثر است؟
برای اینکه مردم به استراتژی های بازاریابی همکاری در فروش پاسخ مثبت دهند، باید با خرید آنلاین احساس راحتی کنند. برای نسل(های) جوان، این ممکن است تقریباً همه را شامل شود. با این حال، بسیاری از افراد مسن هنوز ترجیح می دهند کالاها یا خدمات را به صورت حضوری از فروشگاه های آجر و ملات (فیزیکی) خریداری کنند.
مشتریانی که بیشتر تحت تاثیر بازاریابی همکاری در فروش قرار می گیرند، کسانی هستند که درحال حاضر به صورت آنلاین خرید می کنند. خوشبختانه، رفتار خرید آنلاین آنها ناشران وب سایت را به ساختار و ایجاد وب سایت هایی برای پاسخگویی به این خواسته ها سوق می دهد. این موارد عبارتند از (اما محدود به موارد زیر نیست):
- مقایسه وب سایت ها و دایرکتوری های خرید
- وب سایت های کوپن و تخفیف، که تبلیغات ویژه را جمع آوری و تبلیغ می کنند
- وب سایت های بازار گوشه ای (Niche-market) که اغلب بررسی های محصول را ارائه می دهند
- وبلاگ ها و ولاگ ها (وبلاگ های ویدئویی) با موضوعات مرتبط با محصول شما
- وب سایت هایی که از نوارهای تبلیغاتی با محتوای پویا استفاده می کنند و تبلیغات مرتبط با محتوای صفحه تولید می کنند.
مشتریانی که به صورت آنلاین خرید می کنند، ابزاری آسان و فوری برای تحقیق در مورد محصولات و مقایسه قیمت ها دارند. هر استراتژی بازاریابی همکاری در فروش باید این نکته را در نظر بگیرد که پایگاه مشتریان آن تمایل بیشتری نسبت به محصولات خود و رقبای خود دارند.
بیشتر بخوانید:تعریف دقیق استراتژی بازاریابی اینترنتی چیست؟
نحوه اجرای استراتژی بازاریابی همکاری در فروش چگونه است؟
هنگام اجرای یک کمپین بازاریابی همکاری در فروش، کسب و کارها ابتدا باید از رقابتی بودن محصولاتشان در بازار اطمینان حاصل کنند. بسیاری از شرکتهای همکار در فروش – مانند وبسایتهای خرید مقایسه، یا وبسایتهای بحث اختصاص داده شده به صنایع خاص – به راحتی اطلاعات بسیاری از محصولات دیگر موجود در بازار را به بازدیدکنندگان ارائه میدهند. سپس کسبوکارها ناشران وبسایت را پیدا میکنند تا با آنها وارد شراکتهای همکار در فروش شوند. شبکههای همکار در فروش تأسیسشده در حال حاضر ناشران زیادی دارند، بنابراین اتصال با یک شبکه بهطور خودکار یک کسبوکار را با تعداد قابل توجهی از شرکتهای همکار در فروش بالقوه مرتبط میکند.
برای بهره گیری از چنین داوطلبانی، یک کسب و کار باید اطلاعات برنامه های همکاری در فروش را نیز از طریق پیوندی در صفحه اصلی خود در دسترس داشته باشد. کسبوکارها باید مراقب باشند تا اطمینان حاصل کنند که شرکتهای همکار در فروش در صورت انجام اقدامات منفی، مانند ارسال هرزنامه به کاربران برای افزایش کمیسیون، شهرت ضعیفی برای آنها به دست نمیآورند. طراحی وب سایت موثر برای موفقیت هر کمپین بازاریابی اینترنتی ضروری است. هزاران شرکت وابسته ممکن است ترافیک وب را افزایش دهند، اما اگر صفحات فرود جذاب نباشند، یک کسب وکار این بازدیدکنندگان را به مشتریان پولی تبدیل نخواهد کرد. خریداران اینترنتی در فرآیند تحقیق و مقایسه احتمالاً تنها چند ثانیه صرف جمعبندی یک صفحه میکنند.
در نهایت، یک کمپین بازاریابی همکاری در فروش موثر نیاز به نگهداری دارد. این شامل ردیابی دادههای هزاران شرکت همکار در فروش و پاسخگویی به مسائلی است – مانند رفتار ضعیف همکاری در فروش- که باید حذف شوند. تعمیر و نگهداری همچنین به کسب و کارها کمک می کند تا تشخیص دهند که کدام وب سایت ها بیشترین ترافیک را دارند تا بتوانند بر اساس آن تنظیم کنند.
بیشتر بخوانید:استراتژی بازاریابی حلقه بسته چیست؟
چه کسانی در استراتژی بازاریابی همکاری در فروش باید استخدام شوند؟
فرآیند استراتژی بازاریابی همکاری در فروش باید در چندین مرحله از چرخه زندگی محصول اجرا شود، بنابراین موقعیت های گوناگونی از حوزه بازاریابی را می توان برای اجرای این استراتژی بازاریابی به کار گرفت. همچنین برای موفقیت در یک کمپین بازاریابی باید تمام ارکان فعال در ان حوزه به خوبی در کنار هم کار کنند. در ادامه چند سمت اصلی در اجرای استراتژی بازاریابی همکاری در فروش آورده شده است.
بازاریابی اینترنتی
وظایف بازاریابان اینترنتی عبارتند از هماهنگی کمپین های بازاریابی اینترنتی یک شرکت، از جمله کمپین های همکاری در فروش و رسانه های اجتماعی؛ شناسایی فرصت های بازاریابی آنلاین، از جمله محل قرار دادن تبلیغات و استخدام شرکای همکار در فروش؛ ایجاد استانداردهایی برای گسترش کسب وکار آنلاین – مانند حداقل استانداردها برای شرکت همکاری در فروش (به عنوان مثال، الزام آنها به اجتناب از تاکتیک های غیراخلاقی مانند “پر کردن کوکی ها”)؛ نظارت بر عملیات روزانه کارکنان بازاریابی و همچنین روابط شرکت با شرکت همکاری در فروش؛ با تیم توسعه وب سایت شرکت کار می کنند و اطمینان حاصل کمی نمایند که اطلاعات همکاری در فروش از جلوی وب سایت در دسترس است.
مدیر همکاری در فروش
وب سایت ها و منابع آنلاینی را که می توانند محصولات شرکت خود را در آنجا بازاریابی کنند، شناسایی نمایند؛ همکاری با شرکت ها برای ایجاد توافق نامه های سودمند هزینه به ازای هر فروش؛ ابزارهای بازاریابی آنلاین، از جمله کپی فروش و بنرهای تبلیغاتی ایجاد می کنند؛ حفظ مشتری و همکاری در فروش را مدیریت می کنند و بررسی می کنند که شرکت همکاری در فروش با کیفیت و استانداردهای اخلاقی شرکت مطابقت دارند؛ زمینه ارتباطات ورودی در برنامه های همکاری در فروش را ایجاد می کنند.
مجری حساب
فروش تبلیغات پرداخت به ازای کلیک؛ تجزیه و تحلیل های ماهانه را بررسی کرده و با تبلیغ کنندگان ارتباط برقرار می کنند؛ فرصت های درآمدی جدید را با شرکت همکاری در فروش شناسایی می کنند و در نتیجه دامنه فروش را گسترش می دهند؛ بازدید با مشتریان – چه به صورت حضوری، از طریق تلفن یا از طریق وبینار نیز از وظایف مجریان حساب می باشد.
جهت ارتقاء سطح کیفی مقالات و تکمیل مباحث مربوطه، لطفا نظرات و دیدگاههای خود را در پایان این مقاله درج کنید، همچنین چند مقاله مرتبط با موضوع استراتژی بازاریابی همکاری در فروش برای مخاطبان سایت شریف استراتژی به اشتراک گذاشته شده است.
سلام ممنون پست بازاریابی همکاری در فروش 🙂
ممنون از نگاه ارزنده شما.. برای دریافت اطلاعات بیشتر، پیشنهاد میکنیم مقاله استراتژی بازاریابی وابستگی را نیز مطالعه کنید.